Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera zemřelé Idy Rozové (†61) Lina: Sekla s drogami a pokračuje v mámině práci

Autor: kyc - 
22. listopadu 2012
05:02

Dcera zesnulé Idy Rozové (†61) Lina (26) byla dlouhá léta závislá na drogách. Pervitin však nakonec porazila. Zřejmě také proto, že ji matka zaměstnala ve své redakci časopisu dTest a pomohla jí tak opět normálně žít.

Příliš o ní nemluvila, sousedé ji potkávali jen zřídka. Dcera bojovnice za spotřebitelská práva Idy Rozové byla dlouhou dobu spíše černá ovce rodiny. Svůj boj s pervitinem však nakonec vyhrála.

Lina o matce mluvit nechce

Svou druhou šanci dostala Lina také po profesní stránce. Sama totiž nyní působí v časopisu dTest, který její matka dvacet let vedla. „Lina je momentálně naše kolegyně, která je nyní ve velmi těžké životní situaci,“ uvedla Nikola Švábová z dTestu. Blesk.cz se pokoušel kontaktovat i Linu, o své matce však zatím mluvit nechce.

arianaairin ( 23. listopadu 2012 08:44 )

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.

arianaairin ( 22. listopadu 2012 15:28 )

Je smutné číst názory lidí, kteří osobně neznali ani Idu Rozovou, ani její dceru. Obě si prošly drogovým peklem,jedna přímo, druhá zprostředkovaně a ani jedna to neměla lehké. Ida byla statečná a přísná. K sobě i ostatním, tedy i ke své dceři. A pokud před několika měsíci připustila, že její dcera bude pracovat v Dtestu, bylo to jen proto, že ji za tři roky přesvědčila, že se konečně vrátila do života a že drogy jsou minulostí, že si našla bydlení, práci a že se začala starat také o svého syna!!! Uráží mě to " koryto", o kterém někteří píšou. Její dcera začala v redakci Dtestu pracovat na té nejnižší pozici za nízký plat a přitom je to inteligentní mladá žena, která toho hodně prožila a protrpěla. Nikdo z vás neví, co potká vaše nejbližší, jaké nástrahy, jaké problémy. O tom, že mohla být paní Rozová už konečně a právem na svou dceru hrdá, svědčí i to, že v létě na sociálním odboru sama požádala, aby dceři byla vrácena rodičovská práva.I z toho je jasné, že Ida zemřela v době, kdy už několik let dceři mohla věřit a také věřila, protože jí opět dělala radost.A to vím přímo od ní. Proto prosím, ukončete tuto trapnou diskusi, ve které hledáte viníky za její smrt a nechte pozůstalé jejich velkému zármutku. Měla jsem Idu moc ráda a jsem ráda, že jsem ji poznala osobně a její dceru také.

user_blesk ( 22. listopadu 2012 13:05 )

Já bych si s dovolením vyprosil tak hloupé poznámky o někom, koho vůbec neznáte. To co tady čtu, to mi hlava nebere. Samé dohady! Nikde není uvedeno, že pokračuje přesně v práci své maminky, tak nechápu diskusi níže. Pracovat ve stejné společnosti, neznamená automaticky dělat tu samou práci! LIDI, vždyť buďte lidma... Každému z Vás se může přihodit životní událost, která Vám změní život. Hodnoti může pouze ten, co si podobným osudem prošel. Odpočívejte v pokoji paní Ido

lipno ( 22. listopadu 2012 13:01 )

OMYL, tupci zůstávají, chyba je u dvojfotky

lipno ( 22. listopadu 2012 12:58 )

Co se děje, PLESK už opravil? Ještě dát autora dnešního vtipu

Zobrazit celou diskusi