Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mačetový útok před soudem: Advokátka Samková si útočníka přivedla za ruku!

Autor: Jan Doležal - 
7. listopadu 2012
17:11

Pět Romů, kteří loni v srpnu zranili mačetami hosty baru v Novém Boru, stanulo včera před libereckým soudem. Líčení probíhá s vyloučením veřejnosti a za přísných bezpečnostních opatření!

Brutální útok se odehrál poté, co barmanka chtěla vidět občanské průkazy dvou mladíků, kteří si chtěli hrát na automatech. Mezi mladíky a ženou se strhla hádka, do níž se vložil host, který údajně jednoho praštil. Barmanka je z podniku vyhodila.

Po několika minutách vtrhla do herny skupina Romů s mačetami a hosty brutálně napadla. Po jejich brutálním útoku skončili tři muži v nemocnici s mnohačetnými sečnými poraněními.

Výhružky

Čtyři útočníci jsou obžalováni z pokusu o vraždu, pátý z trestného činu výtržnictví. Čtyřem z nich hrozí 20 let kriminálu nebo výjimečný trest. Asi dvacet příbuzných a známých obžalovaných postávalo před soudní budovou už hodinu před začátkem líčení. „Nefoťte nás! Nemáte právo! Dostanete AIDS a rakovinu!“ vyhrožovala hystericky jedna z žen novinářům.

Soudní jednání mělo být na žádost advokátky útočníků Kláry Samkové veřejné i přesto, že dva útočníci jsou mladiství. Samková ale těsně před začátkem líčení změnila názor, a tak proces probíhá za zavřenými dveřmi. Jednoho z mladistvých útočníků si přivedla odvokátka do soudní síně dokonce za ruku!

Video  Advokátka Klára Samková odsuzuje přísná bezpečnostní opatření u soudu  - Blesk - Jan Doležal
Video se připravuje ...

Těžkooděnci

Bezpečnost líčení střeží přímo v souní síni po zuby ozbrojení těžkooděnci. Právě proto Klára Samková změnila názor a líčení tutíž probíhá s vyloučením veřejnosti. „Nechci a nebudu z toho dělat mediální frašku. Když vidím, jak na mé klienty míří zbraněmi, jsem naprosto v šoku,“ řekla advokátka, která chce mimo jiné docílit změny právní kvalifikace případu. Soud bude dnes pokračovat výpověďmi svědků.

scipakov ( 8. listopadu 2012 12:35 )

...hlavne nekontrovateľným kotením, kde tej mašine na kotenie stačí mať vagínu a oplodnenie či už súrodencom, otcom,manželom, či zákazníkom!!!...Je to naozaj zdroj pre poznanie a šírenie kultúry...

scipakov ( 8. listopadu 2012 12:18 )

...z jednotlivých vyjadrení tejto šmudly mi vyplýva, že Tí poškodení a zranení nie sú a ani neboli ľudia ,ak tie práva im táto prešťatá advokátka ochranou TVOROV podobných ľuďom, upiera???

kdoasi ( 8. listopadu 2012 08:25 )

Taky že jo

kdoasi ( 8. listopadu 2012 08:24 )

Vsaďte se,že je Samková vyseká.Až začne vyhrožovat diškriminácií a Štrasburkem, soudci vyměknou.

jaramila ( 8. listopadu 2012 04:04 )

Nechápu, jak někdo může obhajovat takové zmetky.

Zobrazit celou diskusi