Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Byla to jen sexuální hra, Strauss-Kahn mě neznásilnil, obrátila prostitutka

Autor: shp - 
2. října 2012
23:06

Pověst Dominiqua Strausse-Kahna je opět o něco čistější. Francouzská prokuratura stáhla obvinění ze skupinového znásilnění. Prostitutka, která jej z něho obvinila, totiž obrátila, změnila výpověď a žalobu stáhla.

Vyšetřovatelé podezřívali někdejšího člena Mezinárodního měnového fondu, že se činu dopustil v prosinci 2010 při večírku s prostitutkami v hotelu ve Washingtonu. Toho večera bylo přítomno i několik vysoce postavených podnikatelů.

Byla to sexuální hra

Žena původně tvrdila, že sex odmítla, ale že k němu byla Straussem-Kahnem donucena. Nyní však otočila a uvedla, že její odmítnutí bylo součástí sexuální hry. „Ve chvíli, kdy oběť souhlasí (se sexem), nejsou naplněny podmínky znásilnění a zločin tedy neexistuje,“ prohlásil prokurátor Frédéric Favre.

Další vítězství pro Strausse-Kahna

Kvůli sexuální aféře se Strauss-Kahn také vzdal svého místa v čele Mezinárodním měnovém fondu. Loni v květnu ho pokojská Nafissatou Diallo z newyorského hotelu Sofitel obvinila, že ji násilím přinutil k orálnímu sexu. Finančníkovi kvůli tomu hrozilo až 25 let vězení, americká prokuratura ale obvinění stáhla, protože se vynořily pochybnosti o důvěryhodnosti pokojské.

seuntjie ( 3. října 2012 09:37 )

V USA je všude prostituce trestná, tak doufám, že půjde do vězení. Šlápota si vzala kunšafta a když zjitila, že má prachy, tak se rozhodla zkusit štěstí. Nevyšlo jí to, a doufám, že bude potrestnaná.

maximillian ( 3. října 2012 09:13 )

no ale pozdeji kdyz uz videl ze mu hrozi vezeni ji zaplatil...a proto to byla najednou pouze "sexualni hra"

seuntjie ( 3. října 2012 07:59 )

Právě že nezaplatil. Proto byla "znásilněná"...

seuntjie ( 3. října 2012 07:58 )

Chudák pán. Má peníze, tak si kdejaká ..... myslí, že ho má právo oškubat. Měli by ji zavřít, až zčerná, aby si nemyslela, že si může dovolit všechno. Dvacet let natvrdo za zločinné spiknutí, a dalších deset za prostituci!

mirkazam ( 3. října 2012 07:39 )

Kolik asi prostitutka dostala prachů ? Ten sviňák toho má na svědomí víc..

Zobrazit celou diskusi