Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strauss-Kahn: Nahá je každá stejná, prostitutka i dáma

Strauss-Kahn uvedl, že na swingers party chodil, ale domníval se, že tam nejsou prostitutky
Strauss-Kahn uvedl, že na swingers party chodil, ale domníval se, že tam nejsou prostitutky  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jos - 
13. ledna 2012
15:06

Bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn přiznal, že se vyžíval v divokých sexuálních orgiích a navštěvoval různé swingers párty. Domníval se ale, že ženy tam jsou dobrovolně a nejde o lehké holky. "Prostituce se mi hnusí," uvedl Strauss-Kahn.

"Mám hrůzu z prostitutek a kuplířství," řekl pro Daily Telegraph Strauss-Kahn. Jeho právník pak slova kdysi mocného muže potvrdil. "Na těchto večírcích nejsou lidé vždycky oblečení, a nevěřím, že jste schopní odlišit nahou prostitutku a jakoukoli jinou nahou ženu," hájí Strauss-Kahna jeho advokát Henri Leclerc.

Jenže nejde pouze o to, že Kahn má zálibu v netradičním sexu. Francouzská veřejnost ho podezírá, že luxusní večírky, které pořádal hotel Carlton a kterých se účastnily holky z celého světa, byly sponzorovány za peníze MMF.

Navíc se na večírcích, které se odehrávaly v USA i v Evropě, děly věci, na které ani lehké holky nebyly připraveny. "Eskort servis jsem si takto nepředstavovala, vždy jsem měla co do činění s gentlemany," uvedla Anne-Marie S. A její kolegyně Mounia dodala: "Neznásilnil mě, ale zdálo se, že má rád pozici síly."

qqqq ( 14. ledna 2012 10:33 )

Vypadá na devadesát - baba která s ním jde musí být profesionálka.

nasralson ( 14. ledna 2012 08:46 )

nasralson ( 14. ledna 2012 08:44 )

Když se prostitutka bude chovat jako dáma a dáma jako prostitutka, bude opravdu těžké rozlišit, která je která, tak to Strauss-Kahn klátí hlava nehlava. Nakonec, mnohé vysokoškolačky, ze kterých jsou pak vážené paní doktorky, profesorky, inženýrky, vysoké úřednice,podnikatelky atd. si ve svých studentských dobách přilepšovaly placeným sexem. Takže to jsou obyčejné kurwy, i když si později hrají na honoraci. Ničím se neliší v tomhle směru od obyčejných štětek. Podstata věci je stejná: snadno vydělané prachy. Ale aspoň ze sebe tenhle pán nedělá pokryteckého svatouška. Daleko horší je umělé potlačování sexuality, např.v kat.církvi, kde to pak je samý úchyl.

mandat ( 14. ledna 2012 08:19 )

Kahn leze na vsechno,co potka.Nevybira si.A kdyz to na nej sedne,tak obtezuje zeny,ktere o nej nemaji zajem.Vic jak 20 let jsou na jeho brutalitu stiznosti.Nejste moc informovani.

pepazdp ( 13. ledna 2012 21:45 )

Jj, já tuhle potkal na rohu takovou pěknou lehkou děvu, dvacítku k nakousnutí, sem si myslel. Jenže sem si řek, vole brzdi, eště vod ní něco chytíš. Jó ještě že sem zabrzdil. Už sem moh sedět. Ono totiž to, co bylo v těch vyzývavejch hadříkách, ksichtík schovanej pod kilem mejkapu, tak to nebyla lehká děva, ale slušná, dobře vychovaná 13tiletá dcerunka naší sousedky

Zobrazit celou diskusi