Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Polonahé Ukrajinky vystrčily zadnice na dům Strause-Kahna

Autor: jos - 
1. listopadu 2011
08:47

Dívky z ukrajinského sdružení FEMEN, které jsou zvyklé své demonstrace spojit s obnažováním, o sobě daly opět pořádně vědět. Tentokrát vystrkovaly zadky před pařížskou rezidenci bývalého šéfa MMF Strausse-Kahna.

Bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu Strauss-Kahn čelil obvinění, že v New Yorku znásilnil pokojskou. Americká policie ho zadržela v květnu a rozjela se mašinérie shánění důkazů i výmluv.

Dívky z ukrajinského feministického hnutí nyní vyrazily do Paříže, aby mu před jeho rezidencí vysvětlily, že mezi pokojskou a prostitutkou existuje zásadní rozdíl.

Reakci Strausse-Kahna se zjistit nepodařilo, ale jisté je, že odvážný protest ukrajinské party přilákal několik desítek francouzských fotografů a nejeden pařížský švikák nevěděl, kam s očima.

12356 ( 1. listopadu 2011 17:58 )

mas pravdu a nejvetsi trapas je ta uprosted, kde ma na kusu papiru napsane velice vulgarne (Mr... mne) coz se pri slusnych protestnich demonstrcich nedela... ale co jeden muze ocekavat od ukrajinskych stetek  

12356 ( 1. listopadu 2011 13:30 )

  (Y

farah ( 1. listopadu 2011 13:04 )

to jako ty nahotiny protestují, že jim pokojské berou kšefty??? Nebo jak tomu mám rozumět??

12356 ( 1. listopadu 2011 12:57 )

To vis, kdyz si pred jeho dum stoupnou oblecene tri Ukrajinky tak nikoho nezaujme, ani duvod proc tam vlastne stavkuji. Ale jakmile ukazou s odpustenim kozy a postavi se provokatvne jak stetky z E55, tak cely muzsky svet masmedii se muze pretrhat a psat nesmysly o nejakem ukrajinskem zenskem sdruzeni FEMEN... tady je videt, ze svet se porad mota kolem zenskych tvaru a chlapi at uz jsou v politice, masmediich, podnikani, bohaci, chudaci, jeden vedle druheho jede jenom a pouze na spodni pohon   a podle toho ten svet taky tak vypada...

pekna.potvora ( 1. listopadu 2011 12:48 )

to bolo od začiatku jasné, že chlap s jeho postavením a peniazmi nepotrebuje znásilňovať nejakú starú opicu..

Zobrazit celou diskusi