Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexuální skandál Strausse-Kahna: Obchodoval se ženami!

Strauss-Kahn obvinění odmítá stejně jako v případě předešlých sexuálních skandálů
Strauss-Kahn obvinění odmítá stejně jako v případě předešlých sexuálních skandálů  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK, shp - 
18. října 2011
09:41

Sotva ho očistili ze znásilnění pokojské newyorského hotelu, následuje další sexuální skandál. Pokus o znásilnění novinářky smetla prokuratura ze stolu kvůli nedostatku důkazů i promlčecí době. Nyní to vypadá, že nad exšéfem Mezinárodního měnového fondu Dominiquem Straussem-Kahnem (62) spadne nakonec klec. Policie se domnívá, že je zapleten do kuplířství.

Vyšetřovatelé podezřívají Strausse-Kahna, který v minulých letech žil v USA, že měl zisk z přesunů prostitutek z Francie do Spojených států. Za mřížemi skončilo kvůli případu už pět osob, mezi kterými je známý advokát, šéf podniku a vedoucí pracovníci hotelu Carlton.

Při výsleších dvě prostitutky uvedly, že Strauss-Kahn byl jejich zákazníkem. Mimo kuplířství tak možná navíc zneužíval jejich služeb. Kuplířská síť jménem Lillois působila ve francouzském městě Lille, měla posílat prostitutky měsíce do New Yorku, kde Strauss-Kahn pobýval.

e.44 ( 18. října 2011 16:16 )

Koukám, že už to moc lidí nebere Vypadá to čím dál víc, že se ho někdo snaží zoufale zbavit. Když to nevyšlo s děwkou, zkusili to se spisovatelkou, když nevyšlo ani to, vytáhli těžší kalibr. Jsem zvědavá co vytáhnou, když jim nevyjde ani tohle.

rudyptak48 ( 18. října 2011 11:11 )

Nedivme se, že v poslední době se zvedají ostré protesty proti zvrhlé a nemorální finanční oligarchii. Není to snad nové náboženství New Age? V celém světě se množí případy beztrestné činnosti těchto skupin. Čím větší prohřešek, tím zanedbatelnější trest. Žít pro dnešek, žít naplno, žít bez omezení, žít bez odpovědnosti za budoucnost. Připomíná mě to potápějící se Titanic.

Zobrazit celou diskusi