Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pokojská žaluje Strauss-Kahna už podruhé!

Autor: Ladislav Leimer, Kšim - 
9. srpna 2011
12:28

Jedna žaloba nestačí, je zřejmě heslem dne Nafissatou Diallo (32). Pokojská z Guiney, kterou údajně v New Yorku znásilnil někdejší šéf Mezinárodního měnového fondu, podala na Dominiquea Strauss-Kahna (62) civilní žalobu. Kvůli stejnému obvinění je přitom souzen i u soudu trestního.

Žalobu podala u soudu v Bronxu a píše se v ní, že Strauss-Kahn záměrně brutálně a násilně sexuálně napadl Diallo, a tím znectil její důstojnost jako ženy. Doslovně v ní stojí, že finančník na pokoji newyorkského hotelu Sofitel 14. května pohmoždil Diallo vaginu, zranil jí rameno, roztrhal jí spodní prádlo a surově jí poranil zátylek.

Obhájci Strauss-Kahna prohlásili, že se žaloba nezakládá na pravdě a hodlají to dokázat. Už v minulosti uvedli, že se Diallo soudí především kvůli finančnímu zisku. Proti Straussi-Kahnovi běží paralelně neuzavřený případ u trestního soudu. Exšéf MMF nejprve skončil kvůli obvinění ve vazbě, odkud byl propuštěn na kauci 85 milionů Kč do domácího vězení.

V červenci mu soud kauci a příkaz domácího vězení zrušil. Důvodem byly pochybnosti o věrohodnosti Diall, která křivě vypovídala pod přísahou. Finančník by se měl před soudem objevit opět 23. srpna.

pepazdp ( 9. srpna 2011 14:02 )

Na tohle nestačí dobrej žaludek. To chce mít i nekrofilní sklony. Má ksicht jak půl roku po smrti. Nevěřím, že by na něco takovýho Kahn vlez, ať je kanec jakej chce.

kebulak ( 9. srpna 2011 13:44 )

ja si teda myslela ze obeti takovzchto cinu se spise schovavaji...

i626 ( 9. srpna 2011 13:03 )

Jenom jestli to nebylo naopak. Ona to hrozně chtěla, a on když řekl, že s godzilou to v žádným příadě dělat nebude, tak se naštvala a obvinila ho..

teufel ( 9. srpna 2011 12:56 )

Ten Strauss-Kahn musí mít ale dobrý žaludek.

janajka ( 9. srpna 2011 12:44 )

Fuj to sem lekla to je fešanda

Zobrazit celou diskusi