Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Kahn s manželkou šli od soudu ruku v ruce

Autor: mivr - 
8. června 2011
10:21

Ta musí mít nervy ze železa! Manželka exšéfa MMF Dominiqua Strauss-Kahna (62), Anne Sinclair (62) má stále bezmeznou důvěru v chotě. Ten byl obviněn ze znásilnění pokojské (32). On ale vinu popírá a ona mu to věří a je mu v těžké situaci oporou. Od úterního soudu vyšli ruku v ruce.

Jestli v nějakém manželství platí "v dobrém i ve zlém", pak jsou to určitě Strauss-Kahnovi. On je exšéf MMF, ona novinářka. On je obviněn ze znásilnění pokojské, ale tvrdí, že je nevinen, a ona v jeho neposkvrněnost věří a dále mu věrně stojí po boku a je mu oporou.

Leckterá žena by se na manžela vykašlala, kdyby se dozvěděla něco takového, ale Anne se rozhodla, že manžela neopustí a bude mu věřit, že pokojskou neznásilnil. Nevěrný jí s ní ale každopádně byl. Na šatech údajné oběti sexuálního násilí se našlo jeho sperma. I přesto Anne Dominiqua neopustila. Před i po úterním soudním stání se drželi za ruce, aby bylo jasné, že při něm dále věrně stojí.

Dominique Strauss-Kahn byl před pár týdny obviněn ze znásilnění pokojské newyorského hotelu Sofitlel. Údajně na ni vyskočil nahý z koupelny a snažil se ji donutit k orálnímu sexu. Bankéř vinu popírá. Jeho právní u soudu řekl, že žena sex chtěla.

zdan ( 26. července 2011 08:38 )

Věděla,jakeho opičaka si pro penize vzala a tak proč by ji to ted mělo vadit.Inu pro penize se da obětovat vice.

crakazasecrak ( 8. června 2011 12:26 )

Kahn s manželkou šli od soudu ruku v ruce....hold dobře manželku m...r...dá!

torremolinos ( 8. června 2011 12:20 )

tvrdit,že je Kahn svatej,to každopádně ne,ale celá ta kauza se mi zdá dost přitažená za vlasy.Ještě kdyby se to mělo udát kdekoli jinde....ale v USA.

boening737 ( 8. června 2011 12:03 )

Ty wole, ty to máš dobře vyhráblý .

jpavlik ( 8. června 2011 11:56 )

je leccos odpuštěno. Nebo že by byl stejně majetný i v oblasti sexuální reality?

Zobrazit celou diskusi