Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Strauss-Kahn obviněný ze sexu s pokojskou volný

Kahn jbyl v pátek propuštěn z domácího vězení.
Kahn jbyl v pátek propuštěn z domácího vězení.  (Autor: ČTK, EPA, Reuters)
Autor: bali - 
1. července 2011
17:56

Newyorský soudce v pátek propustil bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu Dominiqua Strausse-Khana z domácího vězení, ve kterém byl kvůli obvinění ze znásilnění pokojské. Kauce mu podle agentur bude vrácena, ale jeho cestovní dokumenty zůstanou v amerických rukou.

Šéf MMF se údajně 14. května dopustil sexuálního znásilnění pokojské v jednom newyorksém hotelu. Po pokojské prý vyžadoval orální sex a když odmítla pokusil se jí znásilnit. Obžaloba měla ze začátku všechny důkazy, které by vedly k odsouzení Strausse-Kahna, po čase se ale začali hroutit.

Ex-šéf MMF během procesu přišel o místo a stal se hlavním aktérem v mezinárodním skandálu. Jeho rodina celou dobu stála při něm a jeho výpovědi věřila. Kahna se zastalo i několik jeho bývalých milenek. Všechny tvrdily, že není žádný násilník.

Po měsíci a půl, který strávil Kahn v domácím vězení ho nakonec soud v pátek propustil. Případ ale stále vyšetřuje a proto mu nevrátil cestovní dokumenty.

crakazasecrak ( 3. července 2011 09:51 )

byla prostitutka!!!..zavřít ji za křivé obvinění až bude z toho bílá!!!!

rudyptak48 ( 2. července 2011 17:35 )

husqarnowicz... jako jeho osobní tajemník, ví určitě všechno. Má také zkušenosti s čmoudy obojího pohlaví. Nemáš také vyholenou hlavu?

gogo ( 2. července 2011 17:02 )

Slovo "korektoři" v Blesku neznají....

husqarnowicz ( 2. července 2011 12:40 )

máš pravdu. Strauss-Kahn není jistě svatoušek, ale pro nic za nic by ho nepustili. Zajímavé je, že čmoudi obojího pohlaví jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, jak přijít snadno a bezpracně k penězům.

ctenar ( 2. července 2011 04:00 )

to musíš přímo napsat, kde mají tu hrubku, Blesk na to sám nepřijde, jsou negramotní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa