Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uklízečka obviňující Kahna mění výpověď

Autor: INT, mivr - 
1. července 2011
12:19

Exšéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn bude možná už brzy propuštěn z domácího vězení. Uklízečka, která ho obviňuje z pokusu o znásilnění, totiž změnila výpověď, což jí ubírá na důvěryhodnosti.

V květnu se rozjela velká kauza okolo mocného Strauss-Kahna. Černošská hotelová uklízečka ho obvinila z pokusu o znásilnění. Podle její výpovědi přišla do jeho pokoje, on tam stál nahý a vrhl se na ni. Poté se jí pokusil strhnout punčocháče a nutil ji, aby ho orálně uspokojila. Žena pak utekla. To je její verze.

Kahn byl krátce po údajném činu zadržen a umístěn do domácího vězení na Manhattanu. Celou dobu obvinění vehementně popírá. A vzhledem k tomu, že žena výpověď už párkrát změnila, má velkou šanci, že soud uzná jeho nevinu a brzy ho pustí na svobodu.

"Kdyby se zjistilo, že ta žena není důvěryhodná, vůbec bych se nedivil, kdyby se celý případ stáhnul," řekl právní odborník Andrew Cohen.

mesalina ( 1. července 2011 22:27 )

pokud nemáte informace, gogo, tak senátor Čunek žádný trestný čin s přijímáním a předáváním úplatku nespáchal, neb znalecký posudek se nezakládal na pravdě jak uznal soud a ta davová psychóza na základě mediální kampaně, která se proti němu vedla, opravdu ukazuje na nízké IQ davu, kteří tomu tak snadno podlehli, mezi nimi jste i vy gogo, ale ne jeho voliči

e.44 ( 1. července 2011 19:11 )

že ta pokojská je velmi nedůvěryhodná, lhala už v žádosti o občanství, po internetu si zjišťovala, jak se dá vydělat na tom, když někoho obviní ze znásilnění a možná jede i v obchodu s drogama.......

evelin11 ( 1. července 2011 18:09 )

...no budu si muset zjistit...když Khana osvobodí ...na jakem hotelu bude příště...Nechám se odporně zneuctit starým slizounem...a pak pod nátlakem právniků...vše raději ztáhnu...protože peníze vládnou světem...To jsem ale nechutně odporná...že chci ublížit nevinnému staříkovi...kterému se už ani nepostaví...a vlastní semeno neviděl 20 let...

gevi ( 1. července 2011 16:49 )

Gogo, na vašem místě bych nezpochybňoval inteligenci davu. Vy sám voláte, aby demonstrace a stávky byly razantnější a mnohem důraznější. Dokonce jste v několika příspěvcích smutnil, že u nás nehoří auta a postrádal jste další atributy pořádných protestů. A takovou razanci a takový řízný průběh může protestům dodat jen rozvášněný dav. Dav je nositelem "přání většiny národa", to byste měl vědět a respektovat.

e.44 ( 1. července 2011 16:25 )

..podrazy, komploty, spiknutí...

Zobrazit celou diskusi