Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Exšéf bankéřů Kahn: Posedlost ženami tužil viagrou

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mel - 
24. května 2011
15:04

Poslední slova, která údajně řekl bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn (62) před zatčením, byla: „To je ale pěkný zadek…!“ Kompliment patřil jedné ze stevardek letadla Air France, kterým měl bankéř odletět z USA do Evropy. O několik minut později byl zatčen a obviněn z pokusu o znásilnění pokojské (32) v newyorském hotelu Sofitel. Kahn je přesvědčený, že na něj celou aféru ušil ruský premiér Vladimir Putin (58).

Soudní proces s Dominiquem Straussem-Kahnem, který se údajně snažil v hotelovém pokoji sexuálně zneužít pokojskou Nafissatou D. (32), bude pokračovat 6. června. Kahn je nyní v domácím vězení v bytě na Manhattanu. Zde žije se svojí manželkou Anne Sinclair (62), která za něj zaplatila soudní kauci milion dolarů a pevně věří v jeho nevinu.

Závislost na viagře

Každým dnem se také zvyšuje počet žen, které si stěžují, že je Strauss-Kahn v minulosti sexuálně obtěžoval. V newyorském hotelu Sofitel, ve kterém mělo dojít k pokusu o znásilnění pokojské, podle německého deníku Bild flirtoval s dvěma recepčními. Ženám říkal, aby k němu po směně přišly na pokoj a daly si s ním skleničku šampaňského.

Obě ženy později policii vypověděly, že jim chování Strausse-Kahna bylo velmi nepříjemné. Zatím poslední ženou je stevardka z letadla Air France, kterým se měl Strauss-Kahn minulou sobotu přepravit ze Spojených států do Evropy na schůzku s německou kancléřkou Angelou Merkel (56). Ženě prý řekl, že má pěkný zadek. Za několik minut později už ho odváděli policisté s pouty na rukou. Podle některých francouzských médií bral Strauss-Kahn pravidelně viagru, která podporuje mužskou erekci a chuť na sex. Na modré pilulce byl prý doslova závislý.

Britský deník Sun píše, že celou sexuální aféru Dominiqua Strausse-Kahna mohlo rozpoutat Rusko. Premiér Vladimir Putin (58) prý dlouhodobě usiloval o to, aby Kahn odešel z postu generálního ředitele Mezinárodního měnového fondu. Kahn se údajně v těchto dnech svěřil svým přátelům, že proti němu Putin připravoval konspiraci dlouhodobě a chtěl mu překazit jeho prezidentskou kandidaturu ve Francii.

mandat ( 24. května 2011 17:54 )

Je to arogantni lhar. Mel by byt take odsouzen za to,ze obvinoval nevinne a ze lhal.Je to pekny BASTARD.

siroky11 ( 24. května 2011 16:11 )

Zobrazit celou diskusi