Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Proutník Strauss-Kahn přiznal ženě další tři milenky!

Autor: ljš - 
18. července 2011
10:41

Dominique Strauss-Kahn (69) dal své ženě Anne Sinclair k jejím pátečním třiašedesátým narozeninám pěkný dárek. Přiznal se jí, že během inkriminovaného víkendu, kdy údajně znásilnil pokojskou, měl ještě další tři milenky. Prý potřeboval "vypustit páru".

Podle deníku New York Post řekla Kahnova manželka přátelům, že nevěří, že by byl její manžel schopen použít vůči ženě jakéhokoli násilí. "Naše děti dokonce ani nikdy neplácl. Je to svůdník, ale ne násilník," řekla. Kahn ji prý dokonce před sňatkem varoval a upozorňoval ji na to, že je velký sukničkář.

Bývalý šéf MMF se údajně 14. května dopustil sexuálního napadení pokojské v jednom newyorském hotelu. Po pokojské prý vyžadoval orální sex a když odmítla pokusil se jí znásilnit. Později vyšly najevo zprávy o tom, že pokojská si přivydělávala jako prostitutka a živila se také prodejem drog. Strauss-Kahn byl nakonec po měsíci a půl ve vězení propuštěn, případ se však stále vyšetřuje.

black7011 ( 18. července 2011 15:34 )

Proutník Strauss-Kahn přiznal ženě další tři milenky!--Eva Braunová,Mata Hari, Johanka z Arku... Prasák jeden starej....

qqqq ( 18. července 2011 13:19 )

Co přiznal ( aby byl zajímavý ) a co je pravda ? Pozitívní reklama která má zastřít dopady otravování pokojské . Je rád že leze , vypadá na devadesát . Diný skokan.

krteeek ( 18. července 2011 12:25 )

Tak leda pšouk,ne páru.

torremolinos ( 18. července 2011 11:03 )

V jeho letech by se měl spíš připravit na to až vypustí duši.Starej prasák.

Zobrazit celou diskusi