Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Spisovatelka žaluje Kahna: Chtěl mě znásilnit

Autor: ČTK, mivr, apk - 
5. července 2011
20:13

Šéf bankéřů Strauss-Kahn (62) se obvinění z perverzních sexuálních útoků jen tak nezbaví. Po pokojské luxusního hotelu, se kterou se momentálně soudí, na něj podala žalobu další žena, tentokrát francouzská novinářka a spisovatelka Tristane Banon.

Tristane Banon zažalovala Strauss-Kahna za pokus o znásilnění z roku 2002. Na povrch s tím vyšla, hned co se rozpoutala bouře ohledně sexuálního zneužití pokojské, se kterou se exšéf MFF soudí v těchto dnech. Obvinění žen popírá.

Banon tvrdí, na ni v roce 2002 Strauss-Kahn, tehdy významný činitel Socialistické strany, sexuálně zaútočil a že se s ním musila poprat, aby se ubránila. Banon se s ním setkala kvůli rozhovoru. Kahn na ni prý čekal v prázdném bytě. Podle její výpovědi k ní okamžitě přistoupil, pevně jí stiskl. Údajně jí rozepnul podprsenku a snažil se z ní strhnout džíny. "Choval se jako nadržený šimpanz," řekla o něm Banon později.

Od okamžitého podání žaloby ji prý tehdy odradila její matka, která byla za socialisty poslankyní. Teď prý toho lituje. "Prožila jsem osm let pekla. Chci, aby to už skončilo," nechala se slyšet spisovatelka.

V roce 2007 o útoku vlivného muže na svou osobu sice promluvila v televizi. Ani tehdy ale neprozradila jeho totožnost. Bála se pomsty z vyšších kruhů.

e.44 ( 6. července 2011 23:55 )

No jo, to chce mít dost času A i kdybych ho náhodou měla, tak věř nevěř, francoužština mi kupodivu nic neříká. Ještě tak angličtina a němčina. A z překladačů většinou lezou takový hodnoty, že se spíš mlátím smíchy, než abych z toho něco měla

anasyi ( 6. července 2011 21:43 )

ono je to o tom,ze si i zasmejdim na jinem servu a prectu si i neco jineho.

e.44 ( 6. července 2011 19:51 )

No to jsou věci Máš lepší informace než Blesk Mě se hned nepozdávala

anasyi ( 6. července 2011 12:55 )

e.44 na francouzskem servu jsem se docetla,ze je prirovnavana k Eve Braunnove.Hodne lidi ji neveri,i pres to ze nekteri nesympatizuji z Kahnem.V te dobe kdy se to melo stat,byla takovou mensi prostitutkou mezi VIP,takze nesmel kolem ni projit zadny chlap.Tim,ze ji ma vyjit nejaka knizka,prave timhle na sebe chce upoutat pozornost,prave kvuli te knizce.Je dokonce i verejne vypoved jedne novinarky,ktera vypovedela ,ze kdyz ona o tom tenkrat mluvila,ze drzela pri tom sklenici sampaña,pokurovala cigeretku a vesele se usmivala,a bylo ji strasne k smichu ze ji pry nedokazal rozepnout ani podprsenku,takze zadne znamky ze by nejak trpela.Jsou i fotky,kdy si ona nechava od chlapu strkat ruce do podprsenky,i vice chlapu najednou.Jeji otec je bratranec Kahna,takze zrejme v tom bude jeste neco jineho.Takze na ni je ohlas v tom smyslu,ze jde po penezich a tohle neni pry jeji prvni pripad,byla a je znama tim,ze si muze vybirala a vybira dle sekove knizky.Dokonce jsou i ohlasy,aby s ni Kahn zatocil jako s tou pokojskou.

mandat ( 6. července 2011 10:30 )

Pokojska byla zranena a na jejim obleceni byly spermie.Khan napred tvrdil,ze byl na obede s dcerou.Po kukazech se proznal.A jemu soud veri??????

Zobrazit celou diskusi