Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Myslela jsem, že mě zabijou, říká pokojská z případu Strausse-Kahna

Autor: INT, ljš, evakk - 
25. července 2011
22:17

Pokojská z newyorského hotelu, která obvinila bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu Dominiqua Strausse-Kahna (62) ze sexuálního útoku, poprvé vystoupila na veřejnosti se svou verzí. A pořádně se do známého proutníka opřela!

Pokojská Nafissatou Diallo (32) po několika měsících promluvila. V dlouhém rozhovoru pro internetovou verzi časopisu Newsweek řekla, že se Strauss-Kahn choval jako šílenec. "Říkal mi, že jsem nádherná a táhl mě do ložnice, pak mi roztrhl uniformu," tvrdí pokojská, která ho podle svých slov prosila, aby přestal. "Nechci přijít o svou práci," křičela.

Dvaatřicetiletá pokojská prý z počátku vůbec nevěděla, o koho se jedná. Když však zjistila, že je to muž, který má šanci stát se prezidentem Francie, lekla se. "Pomyslela jsem si, že mě zabijí," řekla. Hned po incidentu se ukryla v hotelové chodbě, až později pak prý o incidentu řekla svému nadřízenému.

Na veřejnosti žena vystoupila, aby očistila svou pověst, kterou podle jejích slov zničili Kahnovi právníci. Ti tvrdí, že jí jde jen o peníze.

"Kvůli němu mě nazývají prostitutkou. Chci, aby šel do vězení. Chci, aby věděl, že existují místa, kde nemůže zneužít svoji moc, ani použít svoje peníze," řekla. Další projednávání případu, bylo stanoveno na 1. srpna.

e.44 ( 26. července 2011 21:21 )

Ale houby advokátů Jsou o tom i policejní záznamy.

e.44 ( 26. července 2011 21:17 )

To, že vyběhla vyděšená, ještě neznamená, že to nechtěla. Předstírání s vidinou velkejch prachů na konci jde takovejmhle moc dobře. A chtít to musela aspoň za účelem získání vzorku s DNA. Kdyby v tom byla nevině, určitě by předem nesháněla na internetu i jinde informace, jak nejlíp zbohatnout na "znásilnění", a neradila by se o tom i se svým, za drogy zhaftnutým přítelem. A tohle jsou informace od policie, ne od Khanovách právníků. A policajti toho na ní maj dost i z minulosti.

mandat ( 26. července 2011 20:54 )

Ona nebyla prostitutka.To je ted propaganda jeho advokatu.

mandat ( 26. července 2011 20:53 )

Pokojska ma pravdu.

mandat ( 26. července 2011 20:52 )

Doufam a pevne verim,ze bude potrestan.

Zobrazit celou diskusi