Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivní VIDEO z hotelu Strausse-Kahna: Byla to past?

Video se připravuje ...
Autor: ČTK, Kjos - 
9. prosince 2011
14:01

Francouzská televizní stanice BFM TV odvysílala záběry bezpečnostních kamer z newyorského hotelu Sofitel pořízené krátce po údajném sexuálním útoku bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominiqua Strausse-Kahna na hotelovou pokojskou. Záběry ze 14. května posilují spekulace, že nešlo o znásilnění, ale o komplot.

Strauss-Kahn letos v USA čelil obvinění ze sexuálního napadení pokojské Nafissaty Diallové a hrozil mu trest 25 let vězení. Žaloba ale byla nakonec stažena kvůli nedůvěryhodnosti údajné oběti, která byla jedinou svědkyní žalující strany.

Newyorská sexuální aféra stála Strausse-Kahna křeslo šéfa MMF i šanci kandidovat za francouzské socialisty na post hlavy státu. Podle některých novinářů byla ale celá kauza vyrobena s cílem Strausse-Kahna jako politika znemožnit.

Záběry zachycují Strausse-Kahna bezprostředně po údajném incidentu. Finančník na nich nevzrušeně sjíždí výtahem do recepce, zaplatí účet a před hotelem nastupuje do taxíku. Strauss-Kahn na obrázcích očividně nespěchá a není nervózní.

Na druhé sekvenci je vidět pokojská v rozhovoru s hotelovým personálem. Na jednom ze záběrů údajně kolegům předvádí, jak byl útok proveden. Hovoří pak s hotelovým detektivem, který s odkazem na sexuální útok přivolává policisty. Diallová pak klidně očekává jejich příjezd.

Francouzská televize rovněž zveřejnila záběry pořízené v temné hotelové chodbě, na nichž se dva zaměstnanci hotelu Sofitel objímají a tančí radostí. Někteří novináři právě tyto obrázky označují za důkaz, že kauza Strausse-Kahna byla předem připravenou pastí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 9. prosince 2011 17:48 )

Jó, když jsem psala hned od začátku, že mi to příde jako bouda na Kahna, tak mě zdejší štěkny a uštěkanci málem sežrali zaživa

lipno ( 9. prosince 2011 15:19 )

Snad mladší o 120 let

lipno ( 9. prosince 2011 15:18 )

Co by s ní bylo, prohlásí, že ji Kadáfí 5 let znásilňoval a novinářští říťolezci to budou dávat dál

9274 ( 9. prosince 2011 15:05 )

A co bude s tou ženou? Bude vůbec po zásluze potrestána? Křivě obvinila člověka a zničila mu kariéru. Feministky - kde jste? To se to tu křicelo, jaké je Strauss-Kahn prase a násilník. A teď? Když se dokázalo, že jediná *** je tady ta žena, tak nějak žádné feministky neslyším...

svetedivse ( 9. prosince 2011 15:02 )

To si dělá srandu. Já mít peněz jako Strausse, tak kdybych chtěl obtěžovat, tak snad o 20 let mladší slečny než je ona

Zobrazit celou diskusi