Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (20) zabil těhotnou přítelkyni (†18), zasadil ji 37 ran nožem

Andrej zasadil těhotné Dominice 37 bodných ran
Andrej zasadil těhotné Dominice 37 bodných ran  (Autor: Nový Čas)
Autor: Ladislav Leimer, Nový Čas - 
28. září 2012
12:45

Chladnokrevně ubodal svou těhotnou přítelkyni, teď za to shnije v base! Odvolací soud potvrdil 23letý trest vězení pro Andreje Bátora (20) a ihned ho poslal za mříže. Jeho báchorce, že se před přítelkyní Dominikou Pirošíkovou (†18) jen bránil, neuvěřil.

Okresní soud ve slovenské Turii Bátorovi již dříve vyměřil 23letý trest, ale vrah se proti němu odvolal. Tvrdil, že jeho těhotná přítelkyně Dominika na něj vytáhla nůž jako první. „Byli jsme kouřit v kotelně, mluvili jsme spolu. Dominika vytáhla zpoza krku nůž, chtěla mě bodnout. Přetahovali jsme se o něj a přitom došlo k jedné bodné ráně. Co bylo potom, si nepamatuji,“ tvrdil Bátora. Tuto smyšlenou verzi ale soud ihned smetl ze stolu.

Nejdřív bil kladivem, pak bodal nožem

Bátora ubodal svou přítelkyni Dominika, která byla ve čtvrtém měsíci těhotenství v lednu 2011. Hlavním důvodem byla podle soudu Bátorova žárlivost. Dominika si přitom jenom chtěla od vztahu oddechnout a věnovat se škole. To se jí stalo osudné. Její přítel ji nejdříve několikrát udeřil kladivem, poté ji zasadil neuvěřitelných 37 bodných ran.

Matka Dominiky chodila na všechny soudní stání, Bátora před ní měl vždy sklopenou hlavu. „Zřejmě se bojí, možná stydí. Má za co. Kdyby byl chlap, přijal už předchozí trest,“ vypověděla zdrcená matka Anna Pirošíková.

alexandrakovva ( 28. září 2012 18:26 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

lemonkaaa ( 28. září 2012 18:10 )

oprava - moc

lemonkaaa ( 28. září 2012 18:09 )

Mos se nesměj, kámo

franta15 ( 28. září 2012 17:51 )

Lidi, je toto vůbec možný? Nedá se to ani číst, je možné aby existovaly takové stvůry? Primitivnost některých lidí se stále zvyšuje. Ti co neumí možná ani pořádně číst, neví vůbec NIC, kteří neví nic o počítačích a internetu a nedostanou se k nim žádné informace, tito lidi budou čím dál víc ztrácet. Nevím jestli tyto kreatury ještě vůbec budou lidi. A nejvíc se to týká chlapů, kterým hlava hodně pokulhává za jejich fyzickou sílou, kterou sprostě využijí. Můj názor je, že se stvořením lidí to bylo jinak. Bůh stvořil jenom Evu a Adam vznikl jako živočich vývojem z opic. A teď se po chlapech chce aby se chovali jako lidi. Stačí si představit si jak by dnešní chlapi vypadali kdyby se nikdy neholili. Dnešní ženské by s opicemi určitě do postele nešly.

londynskypes ( 28. září 2012 17:30 )

byla to pilna soulozicka

Zobrazit celou diskusi