Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívku (†16) v lese ubodaly její kamarádky, protože se s nimi už nechtěla vídat

Skylar Neese (†16) byla ubodána svými kamarádkami
Skylar Neese (†16) byla ubodána svými kamarádkami  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
28. června 2013
18:56

Byly kamarádky od dětství, ale později se už Američanka Skylar Neese (†16) s dalšími dvěma dívkami nechtěla vídat. To neunesly, a tak ji vylákaly do lesa, kde ji chladnokrevně ubodaly a její tělo poté přikryly listím.

Skylar ze Západní Virginie zmizela beze stopy kolem půlnoci 6. července 2012. Okamžitě po ní bylo vyhlášeno pátrání, které dlouhou dobu nepřinášelo žádné výsledky. Všichni doufali, že ještě existuje šance, že by dívka mohla být nalezena živá. Všechny naděje však vyhasly, když policie našla v lese u pensylvánského Wayne Township její ostatky.

Vražedkyně bude souzena jako dospělá

Největší šok však přišel, když se k zabití Skylar přiznali její vrahové. Byly to totiž její nejlepší kamarádky, které ji znaly od dětství. Jméno jedné z nich nesmí být zveřejněno kvůli věku, druhá vražedkyně Rachel Shoaf (16) bude kvůli zrůdnosti činu souzena jako dospělá.

Byla jako naše dcera

„Nechápeme to, vyrůstala tu u nás společně se Skylar, byla jako naše dcera,“ nerozumí počínání Rachel rodiče zavražděné dívky, kteří ji moc dobře znali. Mladé Američanky prostě neunesly, že se s nimi Skylar již nechce kamarádit. Společně ji ubodaly, tělo umístily do mělkého hrobu a přikryly větvičkami. Taková krutost...

dasama ( 3. srpna 2013 12:27 )

Takhle jednoduse to urcite funguje

canse ( 29. června 2013 12:20 )

sportovní sázení, kvalitní info cames.iprostor.cz

sores ( 29. června 2013 09:56 )

 No vida, v Americe se s mladými vrahy n.eserou jako v Česku!Napaří jim trest jako plnoletým a to je spravedlivé! U nás byl šla holka než do ústavu a za rok by byla propuštěna.Česko by se mělo připojit k nějakému sousednímu státu a zrušit ho.

miriam ( 29. června 2013 08:50 )

nene, mezitím je jsou ještě angláni, albánci, mexičani, turci, indové, řekové, kolumbijci a prakticky celej africkej kontinent

cinderella1 ( 28. června 2013 23:05 )

Holka z tebe nevypadne snad nikdy nic rozumneho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání