Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Metalista Blythe je kvůli procesu finančně na dně: S kapelou prodávají nástroje

Autor: INT, Lucie Marková - 
29. srpna 2012
20:53

Zpěvák skupiny Lamb of God Randy Blythe (41) se dostal kvůli obvinění ze zabití fanouška do finanční tísně. Náklady spojené s vyšetřováním chce Randy financovat prostřednictvím prodeje osobních předmětů.

V aukci na podporu Blythových soudních výdajů se tak objevil zpěvákův mikrofon. Jeho kolega - bubeník Chris Adler prodává činely, virbl, šlapku a tašku na činely. Willie Adler nabízí tři kytary. A John Campbell pro svého kamaráda prodá dvě basy.

Nad muzikantem se slitovali i členové jiných spřátelených kapel. V aukci tak najdete předměty od Slashe, Davida Ellefesona, či kytaristů skupin Machine Head a Five Finger Death. Mimo to mohou fanoušci poslat příspěvky prostřednictví Facebookových stránek.

Zpěvák americké kapely Lamb of God Randy Blythe je podezřelý ze zabití českého metalového fanouška Daniela N. (†19). Za propuštění musel složit kauci ve výši 8 milionů korun. I když je pravděpodobné, že by ho Spojené státy k soudu nevydaly, zpěvák se hodlá na proces vrátit.

ales1 ( 30. srpna 2012 10:16 )

rbwtrnava ( 30. srpna 2012 10:14 )

clovek sa drbe hrat do ciech pre bandu ozratych I love Beer fans, ktori ani nerozumeju o com kapela spieva a este na to takto doplati... hnus

anka ( 30. srpna 2012 01:05 )

no..prodejem nastroju moc penez nevyberou...ja na jeho miste bych zazalovala poradatele, ze nezajistil bezpecnost - ze fanousci nesmi na jeviste...Protoze kdyby poradatel fungoval tak jak ma - tak se na to nestalo....plus, jestli toho kluka videli fanousci odejit - mohl upadnout nekde jinde....

sonasek ( 29. srpna 2012 22:31 )

Ahaha, nekoupí, chichi. Nevím, nebyla jsem u toho, ale v podstatě si za to může sám, ten mrvtvej kluk taky, ale to foto, kdy ho mistr škrtí na lopatkách na pódiu, dobře jim tak, klukům nevybouřeným.

gogo ( 29. srpna 2012 21:00 )

Jsem zvědav, jak tato kauze dopadne...

Zobrazit celou diskusi