Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exkluzivní video z metalového koncertu, po kterém zemřel Daniel: Pád z pódia a pak smrt

Autor: jos - 
4. července 2012
10:52

Redakci Blesk.cz se podařilo získat video z pražského koncertu americké metalové skupiny Lamb of God. Na videu je s největší pravděpodobností zachycen moment, po kterém zemřel devatenáctiletý fanoušek skupiny Daniel N.

Ze smrti Daniela N. policie obvinila zpěváka skupiny Randyho Blythea. Ten sedí ve važbě a čeká, kdy bude propuštěn. Blesk.cz nyní získal video, které s největší pravděpodobností ukazuje Daniela N., jak leze v klubu Abaton na pódium a jak z něj padá. 

Muž s dlouhými vlasy a s rysy ve tváři, které jsou shodné s těmi, které známe z fotek Daniela N., rozhodně nepůsobí na zmíněném videu svěžím dojmem. Naopak je vidět, že mu činí potíže se na pódium vůbec vyšplhat.

Jakmile se mu to podaří, přichází k němu kytarista a kolenem ho strčí (či spíše odvalí) z pódia. Náznaky přehnané agrese chybí. Frontman skupiny Randy Blythe je v tu chvíli od incidentu vzdálen asi 3 metry a věnuje se zpěvu. 

Mladík je odvalen z pódia a padá na zem. Nikdo ho nechytá. V tento moment nejde o nějaké skákání do publika, jako se na metalových koncertech děje, ale spíše to vypadá na opileckou vložku. Usmívají se i další fanoušci kapely, co stojí kolem. Video končí tím, že se mladík zvedá a jde dál užívat divokou atmosféru. 

Je tím mladíkem skutečně Daniel N., jak vše nasvědčuje? Přivodil si při pádu nějaké zranění hlavy? Nebo krvácení do mozku, na které mladík později zemřel, si přivodil při jiném incidentu, který video nezachycuje? To jsou otázky, které bude muset odpovědět policie a případně soud. 

Video  Video z koncertu Lamb of God zachycuje pád muže z pódia  - Youtube.com
Video se připravuje ...

sucubi ( 12. července 2012 12:48 )

"Jakmile se mu to podaří, přichází k němu kytarista a kolenem ho strčí (či spíše odvalí) z pódia. Náznaky přehnané agrese chybí. Frontman skupiny Randy Blythe je v tu chvíli od incidentu vzdálen asi 3 metry a věnuje se zpěvu. " U tohoto incidentu byl opět i pracovník ochranky, který strhl toho mladíka z pódia, na videu bohužel není dobře vidět. Nechápu proč je pracovník ochranky stále na svobodě, měl by nést stejnou vinu za smrt toho fanouška jak Randy.

gugga ( 9. července 2012 11:13 )

domluvte si schuzku s tim pred tebou a alou na koncert Luneticu do Modre ustrice

gugga ( 9. července 2012 11:12 )

ze te radsi fotr nevychcal na plot, aspon bysme nemuseli pak cist ty tvoje mozkove prujmy

abzk ( 6. července 2012 09:05 )

abzk ( 6. července 2012 09:04 )

alenam, přeně

Zobrazit celou diskusi