Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Metalista podezřelý ze zabití fanouška: Zlomil milence ruku

Autor: red - 
8. července 2012
05:00

Zpěvák skupiny Lamb of God Randy Blythe (42) rozhodně není žádný svatoušek. Členovi kapely vyhrožoval smrtí a své milence prý zlomil ruku.

Zpěvák teď sedí ve vězení, už složil kauci čtyři miliony korun. Zatím ale není jasné, zda ho pustí. Randy, který je metalovou ikonou celosvětového formátu, prý při koncertě v Praze před dvěma lety shodil z pódia fanouška. Ten pak na následky pádu zemřel.

Rvačka

Randy tvrdí, že si nic nepamatuje. Poukazuje i na to, že kdyby měl sebemenší pochybnost, nikdy by se ze Spojených států do Prahy nevracel. Uznejme, že na tom něco je. Na Randy profilu na youtube člen jeho kapely vypovídá, že mu Randy při prvním setkání hrozil smrtí. Randy prý v roce 1996 při bujarém večírku a žárlivé rvačce zlomil ruku své tehdejší přítelkyni.

angrymetalcorefan ( 17. července 2012 23:54 )

Očividně o Randym víte hovno... V životě z vás o Lamb of God nikdo neslyšel a vykládáte, že se Randy "zfetoval"... Byl alkoholik, ale začal abstinovat a přestal pít úplně v roce 2009 po tom, co vydali album Wrath. A ten koncert, kde zemřel ten fanoušek, byl součástí tour Wrath, takže to bylo v tý době, kdy už přestal pít, jinak kromě alkoholu na ničem závislý nebyl. Randy je taky podle mě jeden z nejvíc v pohodě lidí, co se pohybujou na současný metalový scéně. Lamb of God sleduju už dlouho, viděl jsem s ním spoustu rozhovorů a nikdy se nechoval arogantně, jak někteří fanoušci tvrdí... To český média z něj udělali psychopata...

mememumu ( 11. července 2012 10:14 )

To bude asi tím, že jsi kauci viděla jen v americkým filmu. U nás to funguje kapánek jinak, proti rozhodnutí soudu o propuštění na kauci se může "odvolat" mj. státní zástupce (a je to dobře). Celá věc pak jde na odvolací soud, který posuzuje, zda je propuštění na kauci správné a zda je správná její výše. Do rozhodnutí o odvolání je nesmyslné kauci platit. Že ji někdo zaplatil, je jen a pouze jeho problém.

hiawatha ( 9. července 2012 06:23 )

Definitivne je to typek, kterej si mysli, ze mu vsechno projde. Takovej ten, co rika: Ja jsem Randy, kdo je vic. Ten si uz jen svym vzhledem zada o "presdr.zku". Namyslenej, arogantni typek.

zelena.karkulka ( 9. července 2012 00:13 )

Vypadá prudce inteligentně

lunatic ( 8. července 2012 14:35 )

Svět je rozporuplný;zvykněme si na to,že každý je jiný,někdo pomáhá babičce ze sklepa nanosit uhlí - jiný zas babičku utluče k smrti. Někdo na blízké olympiádě vyhraje 100m ve sprintu - jiný od narození pobývá na vozíčku,atd.,atp. ... a ten,jenž NEMÁ dostatečné IQ chce neustále NĚCO měnit Pokud to však vskutku jde - změňte svět k lepšímu a NEBUDE ZDE o čem psát! Lidé budou JEN HODNÍ a na světě BUDE MÍR a bony budou po koruně

Zobrazit celou diskusi