Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevěsta se utopila při focení: Svatební šaty jí stáhly pod vodu

Nevěstu stáhl proud pod vodu, kvůli nasáklým šatům se jí nepodařilo zachránit
Nevěstu stáhl proud pod vodu, kvůli nasáklým šatům se jí nepodařilo zachránit  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Ladislav Leimer, ČTK - 
25. srpna 2012
14:27

Svatební tragédie nevídaných rozměrů! Kanadská novomanželka se utopila, když si chtěla nechat fotografie ve svatebních šatech. Pózovala v nich ve vodě pod vodopády, ale šaty na ní ztěžkly natolik, že se neudržela na nohou a stáhl ji proud.

Seržant Ronald McInnis z provinční policie v Québeku uvedl, že se tělo ženy podařilo najít po zhruba čtyřech hodinách. Policie původně informovala, že spadla z útesu do vodopádu, ale později tuto verzi událostí odvolala.

Zrádný proud u vodopádů

Žena se vdala 9. června. V pátek si chtěla do svatebního alba nechat přidělat fotografie v romantickém prostředí s malebnými vodopády Dorwin v Rawdonu severně od Montrealu. Pro fotografování si stoupla do vody, ale ta jí nasákla do šatů, které ji nakonec stáhly do proudu a ten ji strhnul, upřesnili policisté. Fotograf a kolemjdoucí se ji snažili zachránit, ale kvůli váze jejích šatů se jim to nepovedlo. Dva z přítomných byli se šokem hospitalizováni.

liberalnilevicak ( 27. srpna 2012 23:28 )

omlovám se za chyby je jich tam hodně ...ted už je ale neopravim ...snad to dáte do hromady....

liberalnilevicak ( 27. srpna 2012 23:07 )

to hrozné neštěstí ale mě osobně by taky nenapadlo že ty šaty budu až tolik těžký jako že budou těžký to je každýmu jasný ale že tolik a v v tak mělký vodě a kdyz má kolem sebe člověk spoustu lidí to už nepochpim vůbec kdyz na někoho spadne tunový auto tak ho urcitě ve ctyrech nadzvednem i kdyby to mělo znamenat kýlu navíc do ctrt hodiny mápřiletět vrtulník a ten kdyby jí hákem zapřáh tak musela bejt vnku a nazdvihnout hlavu nad hladinu nejni tak slozitý jako celý tělo navíc můžu vzít provaz a tahat jí provazem jak myslíte že to dělaj hasici kdyz nekdo spadne pod malej jez tam je ta sance hodně malá a kolikrát se jim to povede...u nás holčina spadla pod led a taky ji týek vytáh samonzdřejmě nic humáního za vlasy ale an to se nehraje...stejně jakotože nikdo nemlě nůž aby jí z těch šatů vysvobodil nebo to prostě nerozškubaly ametéři moch bejt privázanej na provaze atd..vim je to chaotycký ale někdo určitě chladnou halvu má zachovat....vytáhnout jí po 4 hodinách je skandál a to si myslete co chcete....a to jí yvtáhly estě po těch 4 hodinách náký profíci .... no tady by se stim asi nikdo nesral a estě by žila .... jinak jí chápu prostě nehoda ... u nás kolikrát riskujem víc ....

e.44 ( 26. srpna 2012 11:47 )

Vzhledem k tomu, že to byl "dodatečný" nápad, s těma fotkama pod vodopádem, realizovaný až týden po svatbě, tak u toho manžel vůbec nemusel bejt a podle toho co je v článku, tak asi ani nebyl.

daniela15 ( 26. srpna 2012 09:49 )

re hejkalsamicka:

pablb-hubert ( 26. srpna 2012 08:40 )

Má, ty blbe!

Zobrazit celou diskusi