Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v Německu: Tři děti zemřely při požáru. Policie podezřívá přítelkyni otce

Autor: INT, lm - 
4. srpna 2012
09:05

Rodinné drama se odehrálo za těmito okny v jednom z domů v německém Dortmundu. Tři děti tam přišly o život při požáru. Policie případ vyšetřuje jako násilný trestný čin a podezřívá přítelkyni otce, která s nimi v domu pobývala.

V bytě žili Mustafa (4), Mehmet (10) a nejstarší sestra Silan (12) spolu se svým otcem Muharrem T. (41) a jeho přítelkyní. Matka dětí zemřela před třemi lety, kdy nešťastnou náhodou spadla z balkónu.

Policie přijala tísňové volání o požáru krátce po páté hodině ráno. Hasiči dostali plameny pod kontrolu rychle a v bytě objevili tři děti. Dívka a mladší bratr byli na místě mrtví, Mehmet umřel po převozu do nemocnice. Ještě v pátek večer provedla policie pitvu a potvrdila, že se děti staly obětí násilného činu.

Otec dětí, Muharrem T., byl v té době v nedaleké rodinné restauraci. Tam objevil náhodou svou přítelkyni, která krvácela z ruky. Žena tvrdila, že ji v parku přepadli. Policie otce zadržela a vyslechla, později byl propuštěn na svobodu. Přítelkyni muže vyslýchali až do pátečního večera a zůstává nadále v podezření.


anka ( 4. srpna 2012 16:43 )

Copak neni dost tragedii u nas? Vazne musime publikovat i o tech na Slovensku ci v Nemecku? Kdyby tu nebyla tragedie kazdy den, myslite si, ze sledovannost Blesku by klesla????

abzk ( 4. srpna 2012 11:30 )

Přesně to mě taky hned napadlo.

587587 ( 4. srpna 2012 10:07 )

Hmm, tak v tom případě o tom, že matka se zabila nešťastnou náhodou, dost pochybuji.

Zobrazit celou diskusi