Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec couval s autem, přejel svého malého syna (1,5)

Otec vážně zranil syna, když couval s autem z garáže
Otec vážně zranil syna, když couval s autem z garáže  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Ladislav Leimer - 
3. srpna 2012
16:18

Tragická nehoda se stala dnes ráno v obci Konětopy na Příbramsku. Otec při couvání vozem z garáže zranil svého teprve patnáctiměsíčního syna. Ten byl okamžitě letecky převezen do pražské nemocnice. Jeho stav je ale vážný.

V Konětopech bylo dnes rušno. Bohužel. Přistával tam zdravotnický vrtulník, který převezl zraněné patnáctiměsíční dítě do nemocnice. Jeho vlastní otec ho vážně zranil, když vyjížděl s vozem z garáže.

Rychlý transport do nemocnice

„Rodinný člen na svém pozemku ráno vyjížděl z garáže a nacouval do patnáctiměsíčního dítěte. Zraněné dítě bylo letecky transportováno do Prahy do nemocnice. S ohledem na rodinu bližší informace k případu nebudeme sdělovat,“ řekla mluvčí tamní policie Lenka Pavlová.

Syn leží na ARO

Chlapeček je momentálně v péči lékařů na ARO, jeho stav je vážný. Probíhají všechna potřebná vyšetření. Další informace poskytovat nebudeme, jde o citlivé téma,“ řekla mluvčí motolské nemocnice Pavlína Danková. Pro dítě budou kritické zejména následující hodiny.

abzk ( 4. srpna 2012 15:41 )

Pokud je v dosahu nebezpečí, jako třeba odjíždějící auto, je nemyslitelné pustit dítě z očí dokud nebezpečí nepomine i kdyby se kvůli tomu měl člověk třeba po....

manizna ( 4. srpna 2012 11:49 )

Toto je hodně smutné a pro rodinu tragédie a bohužel se něco takového může stát každému,protože u malého dítěte stačí fakt chvilka a je veliké neštěstí.Stačilo,když si třeba maminka šla opláchnout ruce a ten malý človíček vyrazil za tatínkem,který už spěchal do práce a nevšíml si ho,tady tuto rodinu bych nijak netrestala,trest je pro ně toto a určitě své dítě milovali a netýrali

odetka.odetka ( 4. srpna 2012 07:25 )

Snad to nebude tak vazny

londynskypes ( 3. srpna 2012 20:55 )

welcomet vezmu na tebe kulomet

gevi ( 3. srpna 2012 20:31 )

Já tady vidím kandidáta na hovado roku.

Zobrazit celou diskusi