Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá řidička nadýchala 3 promile: Policejní kontrolu nechápala

Silniční kontrola, ilustrační foto
Silniční kontrola, ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: Slávka Červená - 
24. července 2012
19:02

Policejní hlídka si všimla nápadně pomalu jedoucího osobního auta, proto chtěla řidiče zastavit. Vzápětí zažila šok. Za volantem seděla namol opilá žena (46). Měla problém zastavit, mluvit  a s velkými obtížemi nadýchala tři promile!

Podezřele pomalu projížděla v pondělí žena ulicí ve Slušovicích na Zlínsku okolo 21. hodiny. Policisté se ji snažili zastavit. S nepřítomným výrazem ve tváři však vůbec nereagovala. Dobrzdila až na poslední chvíli a zaparkovat v odstavném pruhu se jí podařilo až na několik pokusů. Nedělala si těžkou hlavu. Přestože měla hodně práce s řízením, pojídala pizzu!

Policistům nerozuměla

„Ženu velmi překvapilo, že po ní policisté chtějí doklady. Žádali ji o ně opakovaně. Museli mluvit velmi pomalu a zřetelně, aby je vůbec pochopila. Kromě občanky jiné doklady neměla,“ přiblížila mluvčí policie Jana Macalíková.

Napoprvé se jí nepodařilo udělat ani dechovou zkoušku. Po několika minutách marných pokusů nakonec přístroj ukázal  2,99 promile.

Za opilost byla v podmínce, přesto sedla zase za volant

Policisté v evidencích zjistili, že okresní soud tuto hříšnici ze Slušovic za závažné prohřešky v dopravě letos potrestal zákazem řízení až do roku 2015. Chlast je zřejmě jejím hobby. Za jízdu v opilosti je totiž do roku 2014 v podmínce! Žena v nemocnici podstoupila vyšetření a odběr krve. Za ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí stráví nějaký čas ve vězení.

 

 

jeromeklapka ( 25. července 2012 11:15 )

Včera tu bol článok o"šíleném Slovákovi",ktorý prerazil na ukradnutom aute v Chorvátsku závory.Každá druhá veta začínala poukázaním na jeho národnosť...a tu? Iba ŽENA

mutaky ( 25. července 2012 02:14 )

Ať se ti zdá o grupáči s košťatama!

mutaky ( 25. července 2012 02:08 )

Máš to odposlouchany,jo?

mutaky ( 25. července 2012 01:52 )

Kdepak, já mám lidi ráda. Já jen nesnáším násili, a to i psané. To pak oplácím stejnou měrou.

mutaky ( 25. července 2012 01:44 )

O. K.

Zobrazit celou diskusi