Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pozor, žena za volantem!!! Opilá řidička skončila v potoce: V krvi měla dvě promile!

Autor: shp - 
9. prosince 2012
16:40

O řidičských schopnostech žen byla navyprávěna už spousta vtipů. Když se ale k tomu přidá alkohol, je na průšvih zaděláno. Své o tom ví řidička (43) fordu, která skončila na mol opilá s fordem v potoce.

Žena sjela ze silnice do koryta místního potoka na Vsetínsku v bezprostřední blízkosti mostu. A měla také opilecké štěstí – nic se jí nestalo. Na místo nejdříve dorazili dobrovolní hasiči, kteří ženu z vozu vytáhli, ale na samotné auto nestačili. Museli si tak na pomoc zavolat profesionální hasiče s jeřábem.

V krvi měla dvě promile

„U řidičky byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla pozitivní. Žena nadýchala přes dvě promile,“ sdělil Právu vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik. Ženu tak jistě čekají pořádné soudní tahanice. Alkohol za volant nepatří a nezáleží na pohlaví!

modavivien ( 9. prosince 2012 21:43 )

a další borec bez sebevědomí

modavivien ( 9. prosince 2012 21:42 )

většinou se vyjadřuju slušně,ale tady souhlasím s každým slovem

modavivien ( 9. prosince 2012 21:40 )

ajadalounikova ( 9. prosince 2012 21:31 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Kvalitne.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

lug70 ( 9. prosince 2012 20:20 )

Strč si tu svou úžasnou novinku do nějakého tělního otvoru,tam kde končí záda.Už tu s tou reklamou vzdušného zámku otravuješ moc dlouho.

Zobrazit celou diskusi