Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těšila se na dítě a tisíce čtenářů s ní: Krutý osud jí vzal dcerku den po porodu

Debbie se na miminko moc těšila, o těhotenství psala i blog. Jenže den po porodu došlo k tragédii...
Debbie se na miminko moc těšila, o těhotenství psala i blog. Jenže den po porodu došlo k tragédii...  (Autor: INT, Facebook, Youtube)
Autor: simao, INT - 
20. července 2012
13:14

Její těhotenský blog měl tisíce čtenářů. Debbie (31) na něm detailně popisovala, jak prožívá své těhotenství. Na děťátko se moc těšila a svým nadšením dokázala "nakazit" i řadu dalších lidí, kteří hltali její příběhy ze života nastávající matky. Pouhý den po porodu jim však musela oznámit srdcervoucí zprávu... 

Již dříve dávala na internet své recepty a typy na úklid v domácnosti. Když otěhotněla, rozhodla se zpestřit si své těhotenství a zároveň třeba přispět praktickými poznatky pro jiné ženy "v očekávání".

Skotka Debbie Chalmers (31) se o své dojmy a zážitky dělila s ostatními prostřednictvím sociálních sítí a poté dokonce samostatného blogu.

Matka dvou dětí, dcery Lizzie (6) a nevlastního syna Blakea (3), si během chvíle získala tisíce čtenářů, kteří s ní skoro prožívali její devítiměsíční čekání. Někteří z nich jí dokonce posílali dárky, vyjadřovali všemožně podporu a těšili se s ní na miminko. Nenechala si oznámit pohlaví dítěte, a tak všichni napjatě čekali, co to bude.

Jsou to sice cizinci, přesto jí jsou teď oporou

Pouhý den po porodu však přišla tragická zpráva... Malá Daisy zemřela. "Protože jsem pravidelně sdílela zprávy o svém těhotenství, začali se lidé zajímat o můj aktuální stav a pokroky. Podělila jsem se proto se čtenáři i s touhle smutnou zprávou... Srdečná podpora, které se mi dostalo, byla opravdu dojemná," říká Debbie.

"Tihle lidé jsou pro mě sice cizí, ale posílají mi kondolence a utěšující zprávy," dodává se smutkem v hlase, ale přiznává, že jí to přece jen pomáhá. Samozřejmě vedle podpory její rodiny a manžela Douglase (32). Sama se zároveň snaží přispět s povzbuzením do smutných diskuzí neonatálním úmrtím.

"Doufám, že časem se vrátím k psaní o všech ostatních aspektech svého života. Pro tuto chvíli se však učím vyrovnat se svým žalem," zakončuje svůj smutný příběh Debbie. Tak snad bude mít napříště příležitost napsat nějaký se šťastnějším koncem.

londynskypes ( 21. července 2012 07:31 )

a to se mam z i pos rath???

zelena.karkulka ( 20. července 2012 22:27 )

Jaký krutý osud,proboha???Buď vrozená vada-ve Skotsku té předporodní péči moc nedají nebo zpackaný porod

farah ( 20. července 2012 20:01 )

teda vy jste autoři....dodává se smutkem v hlase....na internetu Byste zasloužili přes čumec, za ten nesmysl

xcarodejka ( 20. července 2012 17:39 )

Lidi,kteří nenacházejí oporu v rodině, v okolí Možná jsou příliš složití pro většinu lidí, někdy i hodně inteligentní, mívají pak potřebu občas vyjít ze své samoty a rozepíšou se více.... nemusí být psychicky nemocní. Často uvažuju,kdo je a kdo není psychicky nemocnýž. Často se snoubí nižší IQ, zlé vlastnostia psychická porucha a tak bych věru nechtěla v některých případech jako odborník rozhodovat o právní zplsobiulsoti takového jedince.

londynskypes ( 20. července 2012 16:42 )

a jinym snad deti po porodu neumiraji???

Zobrazit celou diskusi