Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Poslední foto Sárinky (†5 měs.): Umřela na festivalu, proč ji tam vůbec brali?

Autor: Jitka Pecharová, Kjos - 
11. července 2012
10:12

Záhadná smrt Sárinky (†5 měs.) na hudebním festivalu v Janderově u Chrudimi je vyřešena! Nedělní tragédie nemá viníka. Podle lékařů šlo o syndrom náhlého úmrtí. Jenže: Je zodpovědné vzít takto malé miminko do hluku a prachu?

Smrt malé Sárinky vyvolala debaty o nezodpovědnosti rodičů, kteří dítě na několik dní vystaví hluku, nechají ho spát v autě a jdou se bavit. Podle lékařů ale za jeho smrt nemohou.

„Pitva vyloučila cizí zavinění a jako pravděpodobnou příčinu smrti určila syndrom náhlého úmrtí. Podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti se neprokázalo,“ uvedl mluvčí chrudimské policie Lukáš Maier s tím, že kriminalisté případ proto odloží.

Holčička zemřela nad nedělním ránem, pár hodin po ukončení pětidenního rockového maratonu. Skonala v Opelu Combi, ve kterém spala pár desítek metrů od pódia s matkou Sabinou (20), zatímco otec byl ve stanu. Ještě v noci dítě matka v autě kontrolovala a krmila. Ráno našla Sárinku mrtvou.

Je zodpovědné vzít takto malé miminko do hluku a prachu? Řekněte nám svůj názor v diskuzi a nebo na facebooku.

 

misicka38 ( 14. července 2012 12:10 )

No přečetla jsem si celou diskuzi,ale teda některý komentáře jsou moc...Ti co se zastávají maminky a tatínka na to mají právo,ale až oni budou mít miminko,tak at si vzpomenou az mu budou 4 měsíce a zeptají se sami sebe zda by ho vzali na festival...a pak to pochopí a myslím že pochopí i ty komentáře těch nasranejch maminek tady,tech co nechápou rozhodnutí rodiču vzít miminko na festival...

misicka38 ( 14. července 2012 12:06 )

asi nemáš děti co...sindrom náhlého umrtí pod sebou skrývá spousty ryzikových faktoru.....az budes mít dítě tak mluv a vyjadruj se ...ses blbá jak štoudef...

misicka38 ( 14. července 2012 11:54 )

Mimochodem to samé bych napsala i kdyby to dítě neumřelo..je to sobecký a nezodpovědný..

misicka38 ( 14. července 2012 11:52 )

No můj názor je že je uplně jedno jak o ní bylo postaráno,zda jí bylo lépe než v bytě a podobně..i kdyby se tam ty rodiče postavili na hlavu,tak je mi to u ***el...Můj názor je že takhle malý dítě na festák nepatřía za tím si stojím...Je to sobectví největšího kalibru..mam 9 měsíční dítě,je mi 21 a v životě by mě nenapdalo vzít jí na festák i když festaky miluju..To že se bavim já neznamená že se baví i to dítě,který to rozhodně nechápe a je to pro něj záhul jako ***...Mama je podle mě kráva,at si každej řiká co chce..Chtěla se bavit a nedokázala si to odepřít ani kuli svojí holčičce..tak at de do ***e a už v životě raději žádný dítě nemá!!!!

kacota ( 13. července 2012 10:47 )

Naskočil mi iný smajlík

Zobrazit celou diskusi