Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Kmotr Janoušek může zmizet za hranice, rozhodl soud!

Video se připravuje ...
Autor: oj, ČTK - 
30. března 2012
14:17

Pražský kmotr Roman Janoušek (43), který před týdnem s více než dvěma promile alkoholu v krvi, přejel ženu, může kdykoliv odjet za hranice. Soud totiž zamítl návrh státní zástupkyně, aby mu byly zahraniční cesty zakázány.

Za nelidskost, kterou kamarád exprimátora Pavla Béma předvedl, má sedět v kriminále. Plány, jak se mu vyhnout, ale spřádá v pohodlí svého luxusního domu v pražském Podolí.

Nyní mu soud ještě povolil, že si může kdykoliv odcestovat do zahraničí. Pokud Janoušek ucítí, že ho z problémů nevysekají ani vlivní kamarádi, nic mu nebrání vybrat si někde daleko klidnou slunečnou pláž a skrýt se před českými zákony. Soud totiž nevyhověl návrhu státní zástupkyně, aby mu vycestovat do zahraničí zakázal.

Žalobkyně Jitka Rybenská z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 4 řekla, že návrh byl podán již na počátku týdne. Písemné rozhodnutí prý dosud neobdržela. Mluvčí obvodního soudu Jaroslav Pytloun však bez dalších podrobností uvedl, že soud návrh v úterý zamítl.

Případ Roman Janoušek - vše o lobbostovi a podnikateli čtěte na www.blesk.cz/lide/roman-janousek

marekfurmanek ( 31. března 2012 10:15 )

JOJO ZNAMOSTI

lpitriska ( 31. března 2012 09:08 )

Proč by mu nedovolil jet ven,on neuteče ví moc dobře,že z toho vyvázne bez újmy.Je to fraška

hofihofi ( 31. března 2012 08:32 )

PAMATUJTE SI: VEDELI NA SEBE TOLIK, ZE NADOSMRTI MUSELI ZUSTAT DOBRYMI PRATELI! TO JE ZAKON

moiaza ( 31. března 2012 08:20 )

Je to už naivní a hloupé. Je jasné jako facka, že Janoušek zmizet musí. Stejně jako Pítr, Krejčíř a spol. Politici mají panický strach, aby tito grázli nezačali zpívat. Pak by jim bylo moc horko a jejich korýtka by byly krutě ohrožené.

hofihofi ( 31. března 2012 08:10 )

Vzdyt je to nejjednodissi reseni, at utece, vynikajici nabidka, uvedomujete si, ze v bani ho budete muset zivit, kdyz bude tady tak ty kontalty se poprit nedaji, kdyz bude v haji tak tam o nej neni zajem a bude to horsi, nez fesacky kriminal zde, majetek se mu zabavi na uhradu operace a dalsi, velmi chytre reseni, nac rozsirovat veznice, at si utecou a nazdar. Idealni reseni a navic rozumne.

Zobrazit celou diskusi