Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

V Rusku chytili kanibala: Snědl šest lidí!

Tenhle mladík se přiznal, že zabil a snědl 6 lidí
Tenhle mladík se přiznal, že zabil a snědl 6 lidí  (Autor: reprofoto LifeNews.ru, intx)
Autor: šim, INT - 
29. března 2012
21:35

Z Ruska přišla hororová zpráva. Policie tam zadržela 24letého Alexandra Bychkovova, který přiznal, že zabil a snědl šest lidí. Vraždil nejspíš proto, aby se pomstil své expřítelkyni za rozchod.

Alexandr Bychkov byl zatčen za krádež. Teprve během výslechu se doznal, že zavraždil šest lidí. Některé části jejich těl, srdce a játra, snědl, ostatky zakopal na své zahradě ve městě Belinsky v ruském regionu Penza.

Vyšetřovatelé byli jeho přiznáním šokováni. Na místo se okamžitě vydali. „Našli jsme tam šest těl,“ řekla mluvčí vyšetřujícího týmu s tím, že počet obětí kanibala nemusí být konečný. Policii stále zůstávají nejméně dvě nikdy nevyřešená zmizení okolo Belinsky.

Policie má k dispozici kanibalův deník. Ze zápisků vyplývá, že šílený Rus začal vraždit poté, co se s ním rozešla jeho přítelkyně. „Řekla, že jsem slaboch, ne vlk. Teď jí ukážu. Možná si konečně přestane stěžovat a pochopí, že jsem osamělý vlk,“ citovala mluvčí z jeho deníku.

Bychkovova matka Irina nevěří, že by její syn byl takového zločinu schopen. „Je to hrozné. Teď nemůžu vůbec vyjít z domu. Lidé viní celou rodinu,“ nechala se slyšet.

Případ je o to hrozivější, že za všechny jeho vraždy pyká ve vězení nevinný člověk. Za pochybení soudu bude nyní zdravotně postižený Alexandr Zuplov žádat odškodnění. Za mřížemi je od loňského roku.

husqarnowicz ( 30. března 2012 11:17 )

Ta jeho hrůzná úchylka by se dala dobře využít u nás. U nás je spousta lidského dobytka ve vládě i na hradě, tam bych mu nechal volné pole působnosti...jinak jeho činy nijak nezlehčuji.Měl se ale zaměřit na ty správné lidi.

babka54 ( 30. března 2012 09:46 )

Ty buřty nemohou být kvalitní,protože maso je předražené a cena buřtu by byla nehorázná.Věřím tomu,že si lidé budou vypomáhat svépomoci,dneska se těžko sežene vysoké sádlo na škvaření a když se podívám kolik lidí to sádlo nosí na sobě,tak se není čemu divit a navíc je to zdarma a čerstvé.

cunopes ( 30. března 2012 06:19 )

moch by si u nás zavet pořad vařime s Alexandrem Bychkovovem ty naše tv nic jiního navisilaj

zlymikes ( 30. března 2012 05:46 )

Když to vezmu obrazně,tak u nás už také žere jeden druhého.A je jen otázkou doby,kdy se důchodci budou žrát mezi sebou.Politici se už žerou.

ladymary ( 30. března 2012 04:34 )

Pokud se nemylim tak toto neni jediny pripad kanibalismu v Rusku, myslim ze je to uz treti pripad! Hruza, hruza,

Zobrazit celou diskusi