Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muže jí snědl kanibal, teď promluvila: Dal mi pistol k hlavě a řekl ZEMŘEŠ!

Autor: INT, ljš - 
3. listopadu 2011
10:55

Měl to pro ni být nejkrásnější životní zážitek. Heike D. (37) se vydala se svým přítelem, cestovatelem Stefanem Raminem, do té nejromantištější části světa - na tichomořské ostrovy. Místo romantiky si však prožila horor. Jejího přítele snědl kanibal a ji se pak pokusil znásilnit. Teď se rozhodla promluvit.

Podle Heike vyrazil její přítel Stefan kolem 15 hodiny na lov. Doprovázel ho jedenatřicetiletý domorodec Henri Haiti, který místní džungli dobře znal. Dvojice se s ním a dalšími domorodci seznámila už dříve, protože se svým katamaránem "Baju" v oblasti kotvila už několik týdnů.

Ve večerních hodinách se ale z džungle vrátil pouze domorodec Haiti a oznámil Heike, že musí jít s ním, protože je její přítel v ohrožení a potřebuje pomoc. "Dal mi baterku a vyrazili jsme do lesa," vzpomíná žena. "Pak mi namířil zbraň k hlavě a řekl: „Va à mourire" (francouzsky "Zemřeš!"). Dívala jsem se na hlaveň pušky a křičela, že nechci umřít," dodala v slzách.

Henri ji potom svázal a pokusil se ji znásilnit. Heike ale sebrala všechny síly a podařilo se jí z pout vymanit a utéct. "Byla hrozná tma. Běžela jsem a běžela, až jsem ztratila boty. Pak jsem uslyšela moře. Utíkala jsem do vody a plavala k jediné lodi, která v té zátoce kotvila," vzpomíná na svůj boj o život Heike.

Holandská posádka lodi ji vytáhla z vody a zavolala policii. Ta začala okamžitě hledat Stefana i domorodého útočníka. Z těla cestovatele policie objevila pouze ohořelé kosti, kanibal Haiti, který ho podle dostupných stop pravděpodobně snědl, zatím spravedlnosti uniká.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:47 )

Ten přítel musel být dobrý člověk. Od kosti.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:47 )

A kanibal teď všude rozhlašuje, jací jsou Němci dobří lidé.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:45 )

Po dobrém obědě si dám šlofíka a teprve pak myslím na ***ní.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:44 )

To jsou ty Babicovy dobroty.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:43 )

Knedlík ne, ten kazí figuru. Prostě bych si vzal s hořčicí a chlepem. Ne s kečupem, to by mě Polreich pomluvil.

Zobrazit celou diskusi