Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šel na pivo, napadl ho kanibal: Ukousl mu nos a kus ucha

Scénku jak z filmu o Hannibalu Lecterovi zažil pětapadesátiletý Angličan: V ulicích Cheltenhamu ho přepadl útočník s kanibalistickými sklony!
Scénku jak z filmu o Hannibalu Lecterovi zažil pětapadesátiletý Angličan: V ulicích Cheltenhamu ho přepadl útočník s kanibalistickými sklony!  (Autor: Archiv Blesku, Profimedia.cz)
Autor: simao - 
8. února 2012
15:43

Scénu jako z filmu o Hannibalu Lecterovi zažil Angličan Graham Brook (55). Byl napaden kanibalem, který mu ukousl nos a část ucha! Pachatele policie chytila a nyní čelí obvinění za těžké ublížení na zdraví.

Angličan Graham Brook (55) si jen vyrazil na pivo, místo toho ho však potkal hrůzný zážitek. Jak celý zakrvácený vypověděl policii, napadl ho v ulicích Cheltenhamu kanibal! Ukousl mu nos a část ucha, které pak skutečně policie na inkriminovaném místě našla.

"Bylo to strašné. Křičel: Chystám se Tě dopr... sníst," vypověděl Brook reportérovi The Sun. A pak se útočník s kanibalistickými choutkami vrhl na jeho obličej.  Ukousl mu špičku nosu a natrhl ucho.

Zděšený padesátník prý nejdřív upadl do agónie, nakonec se mu ale podařilo nějakým způsobem ubránit. Sám prý neví jak. Útočníka se podařilo policii zadržet a nyní čeká ve vazbě na výsledek vyšetřování a verdikt soudu. Je obviněn z těžkého ublížení na zdraví.

Bylo to jako z Hannibala Lectera

Oběť kanibalistického útoku si mezitím vzali do parády plastičtí chirurgové. Díky víc jak šedesáti stehům a kožním štěpům (transplantátům) mu dali do pořádku ucho i přišili nový nos.

"Bylo to jako z Hannibala Lectera," připomněl Brook známý film Mlčení jehňátek, ve kterém se v roce 1991 představil v hlavní roli Anthony Hopkins.

marie60 ( 8. února 2012 15:55 )

 Boha jeho, co to mezi námi žije za zrůdy? Je toho už nějak moc, samé krváky at´ z ciziny a nebo od nás.Co s takovými pošuky budou dělat, zavřou je a nebo dají do cvokhauzu?

Zobrazit celou diskusi