Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zpověď gejši č.2 krásné Ornelly: Okamura je v sexu chladný

Autor: Sandra Apostolidisová - 
10. února 2012
05:00

Tomio Okamura (39) je zřejmě magnet pro krásné a velmi mladé dívky. Kromě jeho oficiální přítelkyně Moniky Talašové (20) se Blesku podařilo vypátrat už druhou sexy modelku, se kterou měl údajně poměr. „Byli jsme spolu půl roku,“ potvrdila Blesku blondýnka Ornella Štiková (18). „Je to výmysl, slečna je zlatokopka,“ kontroval Okamura.

Že se s mladičkou Ornellou zná ale nepopíral. „Viděli jsme se párkrát loni na jaře. Žádný vztah to ale nebyl,“ tvrdil Okamura. Verze přitažlivé modelky se ale od té jeho zásadně liší. „Půl roku jsme spolu normálně chodili. Konec přišel na konci července, kdy už mi došla trpělivost s jeho sebestředností. V kontaktu jsme ale byli až do září,“ popsala Blesku.

Ačkoliv by Okamurovi spojování s mladými kráskami mohlo lichotit, naopak ho rozlítilo. „Je to lež! Slečna je normální zlatokopka. Poté, co po mně chtěla zapůjčit kreditku, aby si nakoupila – cituji – »šatičky a kabelčičky«, veškerý kontakt jsem s ní ukončil,“ vysvětloval popuzeně.

Ornellu jeho reakce nechala klidnou. „Co na to říct, je to úsměvné. Jsem z bohaté rodiny, po Tomiovi jsem žádné dary nechtěla, spíš on míval tendence, abych platila já za něj. Na začátku mě okouzlil inteligencí a přehledem, po půl roce jsem ale zjistila, že jen opakuje naučené fráze,“ popsala Ornella.

A to prý nebyl jediný problém… „V intimní sféře byl poměrně chladný, spíš mám pocit, že si k sobě hledá hezké holky kvůli image,“ dodala modelka. Důvod rozchodu prý ale byla Okamurova posedlost sebou samým. „Pokaždé, když mě vzal na výlet, vyvrbila se z toho nakonec nějaká jeho přednáška. Poté dokázal hodiny rozebírat, jestli vše vyznělo dobře a tak, jak zamýšlel,“ vysvětlila Ornella. Tomio kontruje: „Slečna pro to nemá důkazy.“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fantom88 ( 11. února 2015 17:02 )

 prej "nádherná Ornella"... omg, jdu blejt velebnosti

koko365 ( 11. února 2015 16:26 )

 To je hnus, ta by spolikala i ozraliho a pochcenýho Myloše

ivin ( 20. března 2012 22:27 )

a ty opravdu věříš, že v blesku píšou za A)pravdu a za to, co někdo vážně řekl? poněkud naivní..

ivin ( 20. března 2012 22:17 )

ivin ( 20. března 2012 22:16 )

Zobrazit celou diskusi