Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Big Brother: Znásilnění v přímém přenosu anebo podvod?

Video se připravuje ...
Autor: INT, zun - 
20. ledna 2012
21:32

Záběry, na kterých je vidět znásilnění účastnice soutěže Big Brother oblétly svět. Nyní však vyvstaly nové informace, podle kterých šlo o podvod. Brazilská policie případ stále vyšetřuje.

Údajný násilník Daniel Echaniz (31) vypověděl policii, že k souloži nedošlo. Sexem před kamerami na sebe chtěl prý jen upozornit a zvýšit tak své šance na úspěch v soutěži. Muž přiznal, že měl erekci, ale soulož byla, podle jeho slov, jen simulovaná.

Když se údajná oběť Monique Amin ráno probudila, nezpozorovala na svém těle žádné změny. Na incident si navíc pamatovala jen velmi matně. Byla stejně jako Daniel pod vlivem alkoholu.

Pokud šlo o podvod a sex byl jen předstíraný, Danielovi to v pokračovaní nepomůže. Protože porušil pravidla, byl ze soutěže okamžitě vykázán.

Policie možné znásilnění dále vyšetřuje. Pokud se prokáže, že šlo o sexuální zneužití, hrozí mladému muži 6- 10 let vězení.

Šokující záběry shlédli diváci reality show Big Brother. Účastník soutěže Daniel Echaniz se po požití velkého množství alkoholu vetřel do postele k jedné ze svých spoluhráček. Údajnou obětí je třiadvacetiletá studentka Monique Amin.

Video Video, které obletělo svět - jde o znásilnění nebo o podvod? - /Youtube.com/
Video se připravuje ...

nojasne ( 22. ledna 2012 17:36 )

No spíš produkce zaplatila jemu, takovádle reklama na obskurní pořad a zadarmo.

pelagie ( 21. ledna 2012 08:52 )

Nedělejte z toho vědu .. i v soutěži , která probíhala zde v Čechách se tam souložilo, bylo to taky natočené a nic z toho nebylo . Je pochopitelné, že v takové izolaci všechny mladí jsou nadržení a tak hledají skulinku jak to provádět ...

petr11 ( 21. ledna 2012 06:35 )

...velmi poučnej pořad pro mladé lidi

kockopsice ( 21. ledna 2012 01:25 )

pod tou peřinou není nic vidět...jak teda můžou dojít k pravdě? on řekne, že to bylo "naoko" a ona si pamatuje velký prd...

Zobrazit celou diskusi