Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Německými diskotékami se šíří sexuální droga, která nese smrt

Na diskotékách v Německu jde o život!
Na diskotékách v Německu jde o život!  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, mivr - 
30. prosince 2011
09:23

Diskotéky v Německu přestávají být pro ženy a dívky bezpečné. V hlavních městech se rozmohla droga, kterou muži nakapou do pití, pak se na vyhlídnutou oběť vrhnou a znásilní ji. Někdy i zabijí.

Droga se jmenuje Tekutá extáze. Když se žena nedívá, pachatel jí dá pár kapek do pití. Oběť má pak neskutečnou chuť tancovat, nezřízeně se bavit a milovat se. Právě toho muži využívají.

Jenže kapky jsou velmi nebezpečné, zvlášť pokud se kombinují s alkoholem. Když se množství přežene, což znamená dávku nad 1,5 gramu, dostavují se křeče v žaludku, bolesti hlavy, záchvaty paniky či stav bezvědomí. Předávkování může mít za následek i smrt.

Přesto se tato sexuální droga na německých diskotékách závratně rychle šíří. "Tento typ drogy se dostane přímo do mozku, do jeho kůry. Může se ale stát, že se dostane i hlouběji. Z euforie je najednou velká únava. A pak člověk vlivem předávkování zapomene dýchat a zemře," řekl odborník serveru Bild.de.

barbucha3 ( 30. prosince 2011 22:35 )

Určitě je to tu mnohem déle dříve se dával do pití rohypnol, takže bacha si musel dávat, každej už dřív.

barbucha3 ( 30. prosince 2011 22:33 )

Mno potkat někde zfetovanýho magora a porovnávat to s tím, že někdo úmyslně někoho zfetuje aby ho mohl znásilnit či zabít mi teda nějak nejde. Feťáky taky nemusím, ale tohle to s fetováním nemá vůbec nic společného, to kdyby se to nedejbože stalo někomu z Vašich blízkých někdo ho úmyslně zfetovala znásilnil a zabil tak by ste na to řel, jen mno jo bude od něj pokoj. Trochu se zamyslete než něco takového napíšete!!

mandat ( 30. prosince 2011 13:05 )

Navic si nic nepamatuji. Vyuzivaji to bastardi z Turecka,ale to je jiz temer 10 let.Nic noveho.Spousta holek si ted dava bacha.

marie60 ( 30. prosince 2011 11:36 )

to je trouba, co? Asi ten článek nepochopil.

ylatouf ( 30. prosince 2011 10:54 )

Ty kecy by vás rychle přešly až by jste na dálnici potkal v protisměru zfetovaného magora.Když to nepochcípe, tak jste na řadě vy.Na hnusnej svět hnusnej názor.

Zobrazit celou diskusi