Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitel střední školy: Byl zfetovaný a prodával pervitin

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, jsim - 
1. prosince 2011
19:40

V Integrované střední škole v Chebu řeší nepříjemnou záležitost - žáci upozornili na podivné chování pedagoga (46), u kterého se následně ukázalo, že do školy chodil sjetý pervitinem! Učitel si musel okamžitě balit věci, ve škole skončil.

Propuštěného učitele navíc stíhá policie kvůli výrobě a prodeji drog.
Případ se stal ve škole zhruba před měsícem. "Máme na škole nulovou toleranci k alkoholu, drogám a šikaně. To platí nejen pro žáky, ale i pro učitele. Zároveň ale máme dobrou komunikaci mezi vedením školy a žáky," uvedl Liška. Podle něj právě školní parlament upozornil na podezřelé chování učitele.

U učitele ve věku 46 let pak testy prokázaly přítomnost návykových látek. "Vyřešili jsme to rychle, stejně jako by to bylo v případě žáků," dodal Liška.
Televize Nova uvedla, že muže vyšetřuje policie kvůli distribuci pervitinu. Údajně ho získával výměnou za léky, které dovážel z Německa. "Muž byl obviněn z nedovolené výroby omamných látek. Drogu prodával v několika desítkách případů. Za to mu hrozí až pět let vězení," řekla ČTK krajská policejní mluvčí Andrea Kávová. Muž je stíhán na na svobodě. Policie podle mluvčí vyšetřuje i to, jestli muž neprodával drogy ve škole.

lpitriska ( 2. prosince 2011 07:38 )

Děcka to berou na diskotéce normálně a tak mu záviděla měl se podělit a navrhla by ho na cenu Jana Amose NEJ učitel Jinak to určitě není v pořádku aby byl sjetej ve třídě.Ted bude bez práce,tak by mohl třeba IB doučovat ta by ho nepráskla a ještě by vydělal.

2685902 ( 1. prosince 2011 23:02 )

Tonny44 souhlas

Uživatel_133323 ( 1. prosince 2011 22:18 )

dědí...

Uživatel_133323 ( 1. prosince 2011 22:17 )

Bonzáctví se dělí v této zemi z generace na generaci a z dětí rostou stejné udavačské *** jako byly jejich STBáčtí prarodiče. Chudák učitel je stejná oběť jako byl Jirous.

gevi ( 1. prosince 2011 21:20 )

Znáte Bátorovy názory nebo papouškujete po médiích? Víte, co si Bátora myslí o pozitivní diskriminaci, o politické korektnosti, o multikulturalismu a mnoha dalších problémech, které jsou současnou liberální mediální smetánkou hrubě relativizovány?

Zobrazit celou diskusi