Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Alexandru ubodal její africký přítel, pak ho zabila elektřina

Autor: cas.sk, Kjos - 
7. září 2011
14:50

Pětiletý vztah Slovenky Alexandry (†26) a jejího přítele Daniela (†32) skončil obrovskou tragédií. Ženu našel mrtvou v kaluži krve otec, Daniel, kterého policie podezřívá z vraždy, vylezl na sloup vysokého napětí, kde ho zabil výboj. Motiv činu není jasný, spekuluje se o tom, že pár měl neshody. Daniel, který pochází z Angoly, měl možná pocit, že Alexandru ztrácí a nechtěl se s tím smířit.

Alexandru našli ubodanou 1. září v internátu polygrafického učiliště v bratislavské Rači, její otec tam měl zázemí své firmy a Saša ho zřejmě osudný den přišla navštívit.

Saša měla na těle patnáct bodnořezných ran. Zemřela na místě. Podezření rychle padlo na jejího afrického přítele Daniela. Jeho tělo našli v areálu učiliště. Ihned po činu vylezl na stožár vysokého napětí, kde ho zabil elektrický výboj.

Seznámila je hříšná salsa

Slovenská policie o případu uvolňuje minimum informací, vyšetřovaní je na začátku. Novináři z Nového času zmapovali, jak drama probíhalo. Daniel přišel Alexandru navštívit s kyticí růží, došlo k hádce a pak už dívku našli v kaluži krve.

Alexandra měla tento rok ukončit studium práv, čekal ji doktorát a měla slíbené místo v otcově firmě. Týden před násilnou smrtí oslavila s přáteli šestadvacáté narozeniny. Všichni na ni vzpomínají jako na milé a bezproblémové děvče, které všude rozdávalo smích.

Daniel nebyl na Slovensku nováčkem, v Bratislavě žil už 10 let, za studiem dojížděl do Brna, kde navštěvoval Přírodovědeckou fakultu. S Alexandrou měl nejprve pohodový vztah, spojovala je láska k latinskoamerickému tanci, na hodinách vášnivé salsy se údajně seznámili.

cucoriedka0412 ( 26. listopadu 2011 17:46 )

Daniela som poznala osobne a musim povedat ze bol to jeden z najslusnejsich a najuctivejsich cernochov v Bratislave. Preto ma tato sprava sokovala.

fm1945 ( 8. září 2011 08:39 )

Pěkná ženská,měla ale zapotřebí hledat jinde?,pak se člověk nemůže divit co se stalo...-jiný kraj-jiná mentalita,holt!Aspoń že se ten její milenec odsoudil po právu sám a nemusí na něj v kriminále doplácet dańový poplatník.Chudáci rodiče

wojtylak ( 7. září 2011 20:52 )

chtěla exotiku prožila exotickou smrt,takže v cajku.

sodofka ( 7. září 2011 18:04 )

Chtěla černý péro, má do rakve éro.

dagmara2 ( 7. září 2011 15:51 )

Blesku prosíííííím..... Danielu ubodal její africký přítel. Slovenka Alexandra a její přítel Daniel.... Do háje spíte tam nebo co? Čte někdo vůbec po sobě? To se ptám blbě, žejo? Odpověď je jasná.

Zobrazit celou diskusi