Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nikola (†20): Před smrtí se opila s legionářem

Autor: Čas.sk, jaj - 
21. června 2011
12:02

Smrt krásné Slovenky Nikoly Beblavé je stále záhadou, kterou se slovenští kriminalisté snaží rozřešit. Bývalý přítel zavražděné a znásilněné dívky David Rapák (20) vypověděl, jak a kde spolu oba strávili poslední chvíle. Opili se spolu téměř do němoty a David si na víc nepamatuje. To, že by ji zabil, rázně popírá.

Osudného dne na konci září minulého roku byla Nikola nejdříve se svým přítelem Ferdinandem. Toho po hádce v herně nechala opilého spát na stole a sešla se s dalším bývalým - Davidem. Toho znovu vyslýchali policisté jako svědka. "Nevím, co se té osudné noci stalo. Oba jsme byli neskutečně opilí a téměř na nic si nepamatuji," prozradil.

Policie ho předvolala, protože byl zřejmě poslední, kdo Nikolu viděl, předtím něž ji někdo znásilnil a otrávil léky. "Vím jen, že jsme byli oslavovat narozeniny otčíma. Chodili jsme z baru do baru. Pak jsem si s Nikolkou chvíli povídal a šel jsem domů. Víc nevím," dodal David, který prý dívku platonicky miloval. Rapáka čeká ještě detektor test na detektoru lži.

David popírá službu v legii

Bývalý přítel David, o kterém se od počátku hovoří jako o příslušníkovi francouzské cizinecké legie, své legionářství popírá. Ve Francii prý sbírá jablka. K dispozici jsou však Davidovy fotografie v uniformě a se zbraní, které odmítá komentovat. To, že je legionář, navíc potvrdila i jeho blízcí a jiní členové legie. Rapák prý nedávno služebně byl i nějaký čas v Africe.

Zda je Rapák v legii nelegálně, prověřuje policie. "V tomto případě policie čeká na dokumenty z Francie," řekl policejní mluvčí Michal Hanus. Pokud by se potvrdilo, že Rapák slouží v cizí armádě, může být odsouzen na 2 až 8 let.

pohadkamaje ( 22. června 2011 00:08 )

S tou KRÁSNOU si snad děláte kozy, ne?

e.44 ( 21. června 2011 22:28 )

Pokud byla nalitá tak, že nevěděla co dělá, asi by šla kamkoliv s kýmkoliv a i ty prášky by možná sezobla sama, kdyby jí třeba řek, že jí po nich bude fantasticky.

crakazasecrak ( 21. června 2011 20:51 )

A VRAZI TAKY...

crakazasecrak ( 21. června 2011 20:32 )

chudáci jsou obě dvě..a každá vlastní vinou!

crakazasecrak ( 21. června 2011 20:31 )

prý několik dní umírala,tak asi fetovala?

Zobrazit celou diskusi