Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka osmerčat: Chce plastiku, aby byla jako Angelina!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, vk - 
15. února 2009
05:00

Matka osmerčat má ve svém vzoru jasno, chce být jako Angelina Jolie (33, Tomb Raider)! Hollywoodská supermáma Nadye Suleman (33) naprosto učarovala.

Aby se svému idolu přiblížila, rozhodla se svěřit do rukou chirurgů a podstoupila několik vylepšujících operací. Teď se učí vystupovat a mluvit jako Jolie...

Suleman už Jolie napsala několik obdivných dopisů, ve kterých ji chválí za to, jak vzorně pečuje o své děti. Nešetří na její adresu komplimenty, avšak herečka je z jejího vzplanutí nadšená o poznání méně. Jolie je ze Suleman nešťastná a štve ji, jak se snaží ze všech sil být jako ona.

Britská média informovala, že Suleman měla podstoupit několik plastických operací, aby její vzhled byl co nejvíce podobný právě Jolie. Nechala si údajně zvětšit rty a upravit nos. "Je jasné, že potřebuje pomoc psychologa," vyjádřil se k posedlosti Suleman zdroj blízký Angelině Jolie. "Jedna věc je vystřihnout si fotku své oblíbené celebrity z magazínu a říct kadeřníkovi, že chce stejný účes. Ale udělat tohle? A navíc se začít chovat a mluvit jako Angelina!?" dodává.

Suleman původně tvrdila, že se sedm let bezvýsledně pokoušela otěhotnět přirozenou cestou, pak opakovaně podstoupila umělé oplodnění. Nyní se ale svěřila, že je již osm let bez sexu a dodává, že sex nemá v plánu do té doby, než jejím nejmladším dětem bude osmnáct. Kromě osmerčat, které nedávno porodila císařským řezem, má již tři páry dvojčat.

zdena71 ( 15. února 2009 21:01 )

Ale tohle je zase nejakej vymysl blesku. V minulych clancich bylo, ze je to totalni socka, ktera ma sotva na uziveni te armady deti. Kdyz mate predstavu kolik stoji v USA plasticke operace, tak vam musi byt jasne, ze tahle na to v zivote mit nebude. A pokud nekde prohlasila, ze by chtela, no tak je to jen dalsi jeji vymysl, vzdyt je dusevne chora, to je snad jasny.

tojsempreceja ( 15. února 2009 19:45 )

slečna určitě potřebuje psychologa a jde vidět, že má ráda pozornost médií...místo plastik by měla šetřit peníze pro svou kupu dětí

rath ( 15. února 2009 17:04 )

to ze se ji libi ta herecka ,i me se libi,nic neznamena,a nekdo si vymysli ze chce byt uz jako ona..e e e e

politik ( 15. února 2009 17:03 )

Mela by zacit hubnout a potom teprve si delat nejaky plastiky a premeny

niko ( 15. února 2009 17:01 )

Sotva se ji narodili deti a hnedku urcite bude myslet na nejaky plastiky a premeny.hm,tak nevim...

Zobrazit celou diskusi