Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Vyřízla těhotné kamarádce dítě z břicha: Dostala doživotí, chlapec přežil!

Šílená Kathy (vpravo) zavraždila mladou nastávající maminku Jamie (vlevo). A vyrvala jí děťátko z těla!
Šílená Kathy (vpravo) zavraždila mladou nastávající maminku Jamie (vlevo). A vyrvala jí děťátko z těla!  (Autor: Youtube.com)
Autor: simao - 
1. března 2012
20:52

Šílená Kathy Coy (34) nejen že zavraždila svou známou Jamie Stice (†21), ale dokonce ji i vyřízla z břicha dítě! Chlapeček Isiah však přežil. Kathy nejdřív vraždu zapírala, nakonec se přiznala. Prý z obavy z trestu smrti. Do vězení putuje na doživotí, bez možnosti na předčasné propuštění.

Seznámily se na Facebooku a vypadalo to, že by z nich mohly být kamarádky. Kathy (34) dokonce nastávající mamince Jamie (†21) nabídla, že ji pomůže s nákupem vybavení pro její děťátko.

Jenže za tím bylo ukryto něco zcela jiného. A hrůzného... Kathy byla posedlá myšlenkou na těhotenství a mladou maminku si spolu s další ženou dopředu vytipovala. Při schůzce ji pak zabila. A navíc z jejího těla vyřezala nenarozené dítě!

Šílená vražedkyně dostala doživotí

V nemocnici, kam chlapečka po vraždě jeho matky dopravila, nejprve Kathy tvrdila, že ho sama porodila doma. Když tomu lékaři neuvěřili, vymyslela si, že ho koupila v přepočtu za 10 tisíc korun.

Nakonec však Kathy musela s hrůznou pravdou ven. A soud v americkém Kentucky ji poslal do vězení na doživotí. Šanci na předčasné propuštění prý nemá kvůli bestiálnímu činu žádnou, i kdyby se chovala opravdu vzorně...

Chlapeček Isiah, kterého chtěla šílená Kathy vydávat za svého, zázrakem přežil. Přišel o maminku, stará se nyní jeho otec.

boball ( 1. března 2012 22:39 )

Nebylo by jednodušší si nechat udělat svoje

yum1606 ( 1. března 2012 21:55 )

Tohle je opravdu strasne smutne.

gogo ( 1. března 2012 21:48 )

Jak dlouho bude tento zvrácený článek trčet v Blesku ? Dokud si ho všichni zvrácení čtenáři nevychutnají ? Dokud něco podobného konečně nenapadne někoho i u nás ???

corrosive8 ( 1. března 2012 21:09 )

Zaslouzila by trest smrti, ale i tak je to porád lepší nez tady, u nás by dostala tak 15 let a na půlku by byla venku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání