Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vrah ukryl tělo Karolíny (†23) pod vanu: Děti si myslely, že si máma hraje na schovku!

Autor: Jitka Pecharová - 
21. února 2012
05:00

Horor připomíná vražda Karolíny (†23) z Liberce. Zabil ji zřejmě její manžel Vlastislav (57). Měsíc ji schovával pod vanou v bytě, kde žil s dcerami (7 a 5). Děti prý braly její náhlé zmizení jako hru na schovávanou! Měsíc neměly stejně jako všichni kolem potuchy o tom, že je máma celou dobu pod vanou, v níž se koupou.

Muž svou ženu asi zabil kvůli nevěře, našla si totiž milence, kterému bylo 70 let. A chtěla k němu s dětmi odejít. Vlastislav S. manželku pravděpodobně uškrtil. „Pod vanou pak vytahal hřebíky z podlahy, zvedl prkna, a tam měla nebožačka hrob,“ řekla sousedka zavražděné.

Když vražda vyšla najevo, sousedy šokovalo, že manžel dokázal měsíc svůj čin tajit. Staral se o dcery, a říkal, že má pohřešovanou rád. „Jeho dcera ho jednou tahala ven hledat maminku a on se jí ptal, kde ji chce hledat. Jako by si s mámou hrála na schovávanou,“ připadalo sousedce, která se zavražděnou kamarádila.

Manželství Vlastimila S., nezaměstnaného bývalého řidiče MHD, skřípalo už asi rok. Jeho žena si prý stěžovala, že dělá dluhy, nestará se o placení nájmu. Dělnice z továrny na výrobu automobilových součástek měla zřejmě i strach, že dál nezvládne domácnost.

Své problémy Karolína ventilovala i veřejně na sociální internetové síti. „Šanci jsi dostal, ale žádná změna, takže si za to můžeš sám. Radím ti rozvod, jinou ženu a změnu bydlení,“ napsala manželovi na Facebooku v listopadu. V té době už měla čtyřměsíční vztah s 69letým mužem, otcem své sousedky, který ani netajila. Manžel ale nechtěl byt opustit, a tak si s milencem zařídila podnájem, ve kterém s ním a s dětmi chtěla od února bydlet. „Podle mě její muž neměl ani tak problém s tím, že si našla jiného, ale měl starost o to, kdo se o něj postará, zaplatí nájem. Zabil ji v afektu,“ je přesvědčená sousedka zavražděné.

Muž je ve vazbě. Hrozí mu až 18 let vězení.

dobrotka ( 23. února 2012 00:50 )

Kdyz ji bylo 23 a diteti 7, tak porodila v 16, ne v 15. To by musela zacit jeste jako chranena zakonem a to by bylo trestne

dobrotka ( 23. února 2012 00:46 )

Tak manzel mel starost, kdyz zena odejde, kdo se o nej postara? No, vyresil to dost sverazne - ted se o nej na 18 let postara stat Bude v suchu a teple, jidlo skoro az pod nos a nic nedelat

tralala31 ( 21. února 2012 16:38 )

seznamili se když jí bylo 14 a o rok dýl měla první dítě...nechápu jak si mohla najít někoho v tomhle věku a co čekala jemu je 57let a v dnešní době ho už nikdo nezaměstná a co vím chodil na brigády dokonce i v době kdy pracoval a ona byla doma...a nejlepší byla hláška že s tím 70letým milencem chtěla miminko nechápu????Chudáci děti..

setug ( 21. února 2012 15:07 )

ta ženská byla také nějak divná,šla jen po starších pánech, to o něčem vypovídá.

teufel ( 21. února 2012 11:18 )

Souhlas,normální to rozhodně není...ani náhodou.

Zobrazit celou diskusi