Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Táta vytáhl zbraň a mámu zastřelil, popisuje dívka vraždu své těhotné matky

Donna Daniels byla v pátém měsíci těhotenství.
Donna Daniels byla v pátém měsíci těhotenství.  (Autor: Profimedia.cz, Lake Worth, Florida PD)
Autor: INT, oj - 
2. března 2012
16:35

Paul Daniels (36) z Floridy zastřelil manželku Donnu (†27) před očima vlastních dětí. "Máma s tátou se hrozně pohádali. Táta pak vytáhl zbraň a mámu střelil," popsala vraždu zdrcená dcera.

Vyděšená Donna se před rozzuřeným manželem snažila uniknout do auta. Ten ji však na útěku několikrát střelil. Daniels se následně pokusil o sebevraždu. Když policie dorazilo na místo neštěstí, Donna seděla v autě, nejevila žádné známky života, její manžel ležel vedle vozu s prostřelenou hlavou a zbraní v ruce. Jejich syn a dcera byli k smrti vyděšení. Seděli schovaní v domě a brečeli. "Myslela jsem, že zastřelí i mě. Utekla jsem," popisuje šílenství svého otce. Donna byla v pátém měsíci těhotenství.

Podle Blanci Hartsuiker, která jim pronajímala svůj dům, měli obrovské dluhy, neplatili nájem a na její telefonáty nereagovali. Donna se se svým manželem chtěla rozvést. "Měli nějaké problémy," myslí si i soused, který zavolal policii. Slyšel tři výstřely. Když se podíval z okna, viděl Paula ležícího na zemi. Z hlavy mu tekla krev. Pokus o sebevraždu přežil.

Zobrazit celou diskusi