Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zuzana (†55) venčila psa, exmanžel (†57) ji zastřelil, pak spáchal sebevraždu

Zuzanu zastřelil v Bratislavě její exmanžel přímo na ulici, když venčila psa (ilustrační foto)
Zuzanu zastřelil v Bratislavě její exmanžel přímo na ulici, když venčila psa (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao - 
12. března 2012
13:16

Rodinné spory vyvrcholily dnes ráno v Bratislavě tragédií. Milan D. (†57) se totiž rozhodl, že svou ženu, která však požádala o rozvod, zabije. V momentě, kdy před domem venčila psa, se jal zbraně a dvakrát vystřelil. Poprvé exmanželku Zuzanu (†55) minul, napodruhé však zasáhl přímo její hlavu. Poté se dal na útěk, který však zakončil sebevraždou.

V pondělí ráno se bratislavskou městskou částí Trnávka rozezněly tři výstřely. První ještě cíl minul, druhý však už byl tragicky přesný... A třetím si vzal život sám střelec.

Z nelegálně držené zbraně začal totiž střílet Milan D. (†57) po bývalé manželce Zuzaně (†55), která byla v tu dobu akorát na procházce se psem.

Poté se sice dal vrah na útěk, nakonec se však rozhodl vzít si i svůj vlastní život. "Muž utrpěl střelné zranění, které si s největší pravděpodobností přivodil sám," prozradila k případu pro slovenská média bratislavská policejní mluvčí Petra Hrášková.

1215126:gallery:true:trueManželce vyhrožoval již dříve.

Milan byl sice převezen do nemocnice, svým zraněním zde však podlehl. Stejně jako jeho exmanželka, která zemřela na místě po jeho útoku. Šlo mu předejít?

Nezaměstnaného Milana totiž již v minulosti stíhala policie za vyhrožování. To prý na čas dle sousedů ustalo, ale začalo znovu, když Zuzana podala žádost o rozvod. A postupně se pak schylovalo k tragédii...

zelena.karkulka ( 12. března 2012 20:04 )

takhle to bude i u Rychtyho

hofihofi ( 12. března 2012 14:07 )

A vis ze, nez jsem otevrel, diskuzi na to take myslel?

hofihofi ( 12. března 2012 14:06 )

Vzdyt to pisou jasne - podala zadost - soud jeste neprobehl. Tak nevim v cem neni jasno? Proste neco jako Pepan a Darina, ty ovsem hrajou fivadelko a koncej u piva po akci

ivkanatka ( 12. března 2012 13:55 )

Zastřelil jí exmanžel, nebo ještě manžel, když paní teprve podala žádost o rozvod, Blesku Plesku ?!? Nemáš v tom jasno !!!!

587587 ( 12. března 2012 13:49 )

...a já doufám, že se o něj postarají dědicové a neskončí v útulku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání