Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah mladých milenců: Ubodal je a pak šel hrát automaty

Autor: Ivana Žáková, mivrk - 
11. března 2012
15:01

Kamarád Petra M. (†23) a Aničky B. (†15), který je brutálně zavraždil, si zřejmě připravoval alibi. Blesku se podařilo vypátrat, kudy Ladislav Ď. (24) hned po vraždě anebo těsně před ní šel. Přesnou odpověď a časový úsek by měl dát záznam z bezpečnostní kamery, kterou teď prověřuje kriminální policie.

Ladislav pobýval minulou sobotu na zahradní chatce v Karviné-Hranicích u svého kamaráda Petra. Společně s nimi byla i Anička a další kamarádi. Pak odjeli do hospody U Jakuba v Petrovicích u Karviné. „Když přišli, šlo na nich poznat, že už mají něco vypito. Dali si po dvou pivech, Anička pila matonku. Všichni se dobře bavili, byli slušní a žádný problém mezi sebou neměli,“ řekla Blesku servírka Růžena.

Nehnul ani brvou

Z hospody odjel Ladislav Ď. taxíkem společně s Aničkou, Petrem a dakším kamarádem Tomášem zpátky do chatky. Tomáš odešel jako první. Jisté je, že se Ladislav tu noc objevil v herně Grand Prix v Karviné-Hranicích. To potvrdila Blesku i servírka Sandra.

„Byl tady v sobotu po půlnoci. Objednal si kávu a šel hrát na automaty dozadu. Po půlhodině odešel. Nic divného jsem na něm nepozorovala,“ podotkla servírka. Záznam z bezpečnostní kamery z herny má v rukou policie.

Herna jako alibi?

Vše nasvědčuje tomu, že Ladislav Ď. šel do herny, aby měl alibi. O tom, že zločin spáchat nemohl, protože byl v herně, přesvědčoval i své přátele. Jednomu z nich ale řekl, že byl v herně Bowling clubu U Alberta v Karviné-Hranicích, další kamarádce zase tvrdil, že byl v herně Grand Prix.

Kvůli podezření z dvojnásobné vraždy si pro Ladislava Ď. přišla policie v pondělí do hospody U Jakuba. Ke zločinu se už přiznal, o motivu stále mlčí.

Pitva odhalila, že Anička s Petrem byli minulou neděli nad ránem ubodáni a v době požáru už byli mrtví. Vrah pod nimi podpálil matrace. Zahradní chatku pak uzamknul. Kriminalisté stále hledají klíče, které po cestě zřejmě odhodil. Chatka o velikosti šest krát šest metrů doslova lehla popelem.

aktij68 ( 12. března 2012 13:20 )

A do hospody chodit můžeme jak je nám libo a víš proč?Jelikož už na to máme věk...

aktij68 ( 12. března 2012 13:18 )

Duriš nepochybně hajzl je už od pohledu,ale byl to jejich KAMARÁD pokud se nepletu a ty máme možnost si vybírat.Píšeš,že Petr chodil s Aničkou 2roky...a to se ti zdá normální?Kluk přes dvacet a 13letá holka?Na té chatce mezi opilci neměla žákyně ZŠ co pohledávat,kdyby byla přes noc doma nemuselo se jí to vůbec stát!!!

hofihofi ( 12. března 2012 01:58 )

Samo ze ji neznal tady nikdo, to jen lidi delaji zajimave, a ten kluk byl tak hodnej, ze ji vodilo v 15 mezi pochbne lidi do hospody a do chaticky, kde je nejaky pochybny clovek zabil, tak to byl skutecne hodny clovek gratuluji ke znamostem

sova13 ( 11. března 2012 22:46 )

Je skutečně s podivem, jací negramoti se tady snaží usměrňovat diskuzi Navíc byste se vy "kamarádi Aničky a Petra" měli domluvit aspoň na základních věcech. Je vás tady dost, co tvrdíte, že jste byli kamarádi, ale každý píšete něco jiného, neshodnete se ani v tom jak dlouho ti dva spolu chodili

ivuldik ( 11. března 2012 22:24 )

Nesud te anču a petra oni za nic nemuzou lidi proc vsichni rikate na veku nezalezi a terorizujete je Ladislav Ďuriš je krypl !!anicka a petr byly spolu stastni chodily spolu nejmene 2 roky a vy je soudite jeste jedna vec nerikejte ze nechodite tez do hospody ! a anca mela jen vodu petr pil pivo ! pak sli spat do chatky a on je ubodal a zapalil a jeste aby nebyl az tak podezrely odebral si ancu a petu z pretel na fb !! driv je tam mel dnes sem to zjistila !! hajim ancu protoze jsem ji znala a petra taky oni byli hodni moc se milovali !! a ten ko*** je zabyl

Zobrazit celou diskusi