Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Číňan skončil na psychiatrii: Na ulici ukousl synovi (6) penis!

Číňan ukousl po krátké hádce synovi penis, lékařům se podařilo genitálii přišít
Číňan ukousl po krátké hádce synovi penis, lékařům se podařilo genitálii přišít  (Autor: Youtube.com)
Autor: INT, evak, mokk - 
12. března 2012
16:40

Psychicky narušený Číňan s příjmením Ju (32) naprosto neuvěřitelným způsobem napadl svého syna (6). Přímo na ulici mu po krátké hádce ukousl penis. Lékařům se sice podařilo genitálii chlapci přišít, nejsou si však jistí, že se podaří obnovit všechny funkce orgánu.

Ke strašlivé události došlo v městě Šenzen, které je nedaleko Hongkongu. Otec vyšel s nahým chlapcem a dcerou (4) před dům. Najednou mu poručil, aby si syn olízl penis. Když chlapec odmítl, muž se naklonil, genitálii mu ukousl a vyplivl ji.

Podle deníku City Post se lékařům díky pohotovosti kolemjdoucích, kteří penis zvedli ze země a okamžitě zavolali sanitku, podařilo chlapci pomoci a orgán přišili. Jsou ale skeptičtí k obnově všech funkcí.

Policie potvrdila, že muž je duševně chorý. Z vyšetřování vyplynulo, že několikrát finančně položil své podnikání a zároveň byl gamblerem. Děti vychovával sám, jejich matka před dvěma lety zemřela.

Podle výpovědi svědků už několikrát předváděl na balkoně, jak syna škrtí. Po incidentu byl převezen na pozorování na psychiatrii. O děti se starají příbuzní.

valigura ( 12. března 2012 21:22 )

Chlapeček si musel projít peklem.

mercedes73 ( 12. března 2012 21:04 )

petyrka ( 12. března 2012 18:41 )

Chudák chlapeček. Nejdřív mu umře maminka, vyrůstá s psychicky nemocným otcem, kterej ho škrtí a pak ještě toto. Otce by měli postavit ke zdi a odprásknou. Haj.la!

siroky11 ( 12. března 2012 17:01 )

Týýý brďo - ještě že ho nesežral!

Zobrazit celou diskusi