Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je vrah Aničky (†15) a Petra (†23): Vraždil ze žárlivosti

Autor: šim - 
8. března 2012
19:46

Vražda z lásky, nenávisti a žárlivosti otřásá Karvinou a Havířovem. 24letý Ladislav Ď. zavraždil dvojici milenců, Aničku B. (†15) a Petra M. (†23). Aby zahladil stopy, chatku, kde se pár nacházel, pak zapálil. Ve čtvrtek se při výslechu ke všemu přiznal. Hrůzné je na případu to, že to byl jejich kamarád.

Co se přesně odehrálo v chatce v zahrádkářské kolonii na okraji Karviné, na to odpoví až výsledky policejního vyšetřování. Mělo by to být snadné. Policie totiž bezprostředně poté, co objevila v požárem zničené chatě dvě těla, zadržela podezřelého.

Je jím 24letý mladík, který byl večer před tragédií s Aničkou a Petrem v jedné z karvinských hospod, kde se slavily Petrovy narozeniny. Policie ho vyslýchala a ve čtvrtek dopoledne ho obvinila. K činu se doznal, k motivu zatím ne.

Podle informací ČTK údajně nejprve zabil mladého muže a pak ve spánku i dívku. Oheň založil, aby zamaskoval násilný zločin. Zapálil matrace, na kterých leželi. Lékař, který ohledával těla, zjistil, že obě mají na sobě bodnořezná poranění.

Policie tento hrůzný čin odhalila poté, co zjistila, že mrtví se proti požáru nepokušeli bránit. Ani nemohli. V dobu, když požár vzniknul, už s největší pravděpodobností byli mrtví.

Okolí zavražděného páru je událostí zcela šokováno. V havířovské základní škole, kam Anička ještě chodila, vzniklo pietní místo s fotografiemi, kam zdrcení spolužáci pokládají květiny.

Anička prý byla milá a tichá dívka s dobrým prospěchem. Také Petr byl v kolektivu oblíben. "Proč se to muselo stát," naříkají kamarádi v internetových diskuzích pod články. Odpověď přijde snad již brzy.

Pohřeb Petra M. se bude konat v pondělí. Kdy rodina pohřbí Aničku B., zatím není jasné. Jejich kamarádi se na facebooku svolávají k zapálení svíček za oba své přátele.

hakaty ( 15. března 2012 09:48 )

A ještě něco.....už jen to, že si 23letej kluk najde 15letou holku svědčí o tom, že najít si vrstevnici pro něj bylo dost těžký ptž žádná ho nežrala tak jako 15letá puberťačka a je vidět jakými lidmi se Anička ráda obklopovala, samý pochybný existence, jak její přítel tak ten co jí zabil....nemůže se nikdo divit, že tak dopadla, bohužel takovejch holek je dneska hodně. Pěkná mladá holka co se obklopí staršíma klukama, kteří ovšem jsou trošku mimo a jediný koho můžou oslňovat tak 15letý puberťačky.....

hakaty ( 15. března 2012 07:40 )

Nezlobte se na mě milé děti co sem píšete. Je mi 21, to znamená, že 15 mi bylo dá se říct nedávno....v podstatě stejná doba jako je teď ...... Aničky je mi líto, ale nepamatuju si, ze by v 15 letech kdy jsem na mámu přesně zkoušela tyhle lži by mi to někdy prošlo, ano jednou a taky jsem z toho dostala od rodičů takovej céres ptž se o mě báli, že jsem si to už nikdy nedovolila....v 15 letech se zásadně domlouvali s rodiči mých kamarádek aby věděli, že budu v dobrých rukou a že jdu do telecích let, aby se mi nestalo něco za co bych třeba celej život platila a nebo taky neplatila a rovnou mě někdo někde nezabil apod.... a ještě něco.....vy žijete v jiněm světě.....Anička byla možná zblblá, ale já kdybych přišla v 15 s 23letym frajerem tak si rodiče řeknou jestli náhodou to prase neni na malý holčičky....Neřikám, že měla sedět doma, ale rodiče si jí měli víc hlídat! Zdůrazňuju o 100% víc! Anička se měla naučit říkat ne v 15 a já jen doufám, že vás tohle debilní myšlení přejde a ve 20 to taky budete vidět jinak a snad z vás vyrostou lepší rodiče než ty její......

libuna119 ( 14. března 2012 21:50 )

Moje teta,(1922)bohužel už nežije,bylo by jí letos 90 let,začala se svým budoucím manželem chodit také když jí bylo 15 let(1937).Vzali se,měli tři děti,nejstarší už je 66 let.Byli spolu až do strýcovy předčasné smrti(1978).Možná někdo řekne,byla jiná doba,já myslím že ne,pouze na lidech záleží,ne na době.Ten parchant čer-nej,musí dostat 25 let!(já bych mu dal špagát).

anonymka22 ( 14. března 2012 21:38 )

Aničko chybíš nám... Byla jsi skvěla kamaradka... Mám tě rada..

anonymka22 ( 14. března 2012 21:36 )

a tebe rodice vychovali pro rozbiti huby.. takze si nastav hubu..

Zobrazit celou diskusi