Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další šokující video ISIS: Džihádisté hrozí Trumpovi likvidací!

Autor: bop - 
4. prosince 2016
08:00

Nové video Islámského státu naznačuje, že se teroristická skupina pokusí spáchat smrtící útok na Donalda Trumpa. Ve videu příslušníci radikální ideologie mluví malajsky a následují záběry, kde Donalda Trumpa chrání bodyguardi.

Islámští radikálové říkající si Islámský stát zveřejnili další zastrašující video. Příslušníci teroristické organizace na něm nejprve poblíž své černé vlajky mluví v malajštině. O čem, zatím není přesně jasné. Video zachycuje velkou skupinu mladých mužů, nejspíš kvůli umocnění efektu zastrašení.

Po zřejmě výhrůžné promluvě následuje zobrazení vlajek nepřátelských států, mezi nimiž můžeme najít i tu českou. Ty pak zachvátí oheň. Video pokračuje záběry na budoucího amerického prezidenta Donalda Trumpa, jak řeční na veřejnosti, když ho z nějakého důvodu dva muži z pódia spěšně odvedou – pravděpodobně kvůli hrozbě útoku.

Obecně se předpokládá, že video má sloužit jako výhrůžka likvidací Donaldu Trumpovi. Jestli budou následovat skutečné násilné akce nebo pokusy o atentát, není jisté. Může jít pouze o snahu vyděsit západní svět. Organizace Islámský stát v poslední době radikálně přichází o dobytá území v Iráku i Sýrii a ztrácí tak svůj vliv.

salto ( 5. prosince 2016 10:25 )

Koukám, že džihádisté brzy narazí na tvrdou vodu, Trump se s nimi nebude párat.

nemamradods ( 4. prosince 2016 11:29 )

Hlupáku,spletl ses s Obamou,ten džihádisty podporuje a celá dosavadní americká armáda.Proč nevyhrožují Obamovi ale Trumpovi?Putinovo Rusko je záruka,že IS ničí.

nezadat1 ( 4. prosince 2016 08:52 )

Ani se jim nedivím,negr co je podporoval jde za pár do řííti a kosočtverec Clntnová skončila s flaškou kořalky v řííti a Trump se s nimi srá t nebude,natož podporovat.

tgbg ( 4. prosince 2016 08:03 )

Trump se s nimi nebude bratříčkovat jako Putin . Trump s nimi zatočí!!!!

Zobrazit celou diskusi