Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drama u soudu se sériovým vrahem: Otec skočil po vrahovi a chtěl ho zabít vlastníma rukama

Autor: lm - 
3. června 2016
21:09

Žalem zdrcený otec chtěl vzít spravedlnost do vlastních rukou. Van Terry ztratil milovanou dceru Shirelldu (†18) rukou sériového vraha Michaela Madisona (38), který zavraždil tři ženy. U soudu se na něj otec vrhl a chtěl mu uštědřit nejednu ránu, možná ho i zabít vlastníma rukama.

Michael Madison (38) zavraždil mezi lety 2012 a 2013 tři ženy – Shirelldu (†18), Shetishu (†28) a Angelu (†38). V roce 2013 ho policisté zatkli a obvinili ho z únosu a vraždy. Soudní proces se sériovým vrahem začal až letos a neobešel se bez emocí.

K soudu dorazil i otec zavražděné Shirelldy Van Terry, který se se smrtí dcery nemůže vypořádat. Poté, co byl vrah odsouzen k trestu smrti, Van Terry soudci vyprávěl, jak smrtí dcery trpí a přemohly ho emoce. Muž se otočil na vraha a skočil po něm, aby mu uštědřil pořádnou ránu. Justiční stráž a další přítomní je začali od sebe ihned odtrhávat a sériový vrah se zoufalému otci smál do obličeje.

Madison byl už v roce 2002 odsouzen na čtyři roky vězení za pokus o znásilnění. Policisty na stopu vraha zavedl soused, který si stěžoval na podivný zápach z garáže, kterou Madison používal. Policisté uvnitř našli rozkládající se tělo ženy v zalepeném pytli na odpadky. Další den našli zbylá dvě těla ve sklepě opuštěného domu a na nedalekém dvorku.

Video  Otec jedné z obětí napadl vraha u soudu.  - YouTube
Video se připravuje ...

lesnismes ( 4. června 2016 02:34 )

Ja bych se spise nez na vraha v USA jako cech soustredil na to co se deje v Cesku!!!! Zastoupeni ceskych firem v neplaceni dani ( panama papers),fasizace ceske spolecnostj!!! Neprofesionalita a korupce ve spravni a statni sfere,Je to az dost moralne a politicky negativniho,co??

tenzmrtodvedle ( 3. června 2016 22:27 )

 Todleto jsou ale naky divni vopicaci,voni nosi obleky a sedeji na zidlich a ani jsem nevidel ze by po sobe hazeli nejaky chovna. Ktera je todle zoologicka zahrada?

vosavopruz ( 3. června 2016 21:39 )

Černoch si měl nacvičit smrtící chvaty,takhle si nepomoh. Jak se ten .h.a.j.z.l. usmívá.

Zobrazit celou diskusi