Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kimova armáda panen: Diktátorovi KLDR slouží i 13leté dívky

Autor: shp - 
29. dubna 2016
13:22

Jak to tak vypadá, tak komunistický diktátor Kim Čong-un si nehoví jenom v jídle, ale i pořádných úchylných prasárnách. Obtloustlého Severokorejce totiž prý obskakují nevinné a nezletilé dívky, které unesli vojáci ze škol. Kimovi musí být vždy po vůli.

Diktátor, který se přejídá v luxusu, zatímco jeho poddaní hladoví, vzkřísil tradici svého zesnulého otce Kim Čong-ila. Ten sestavil takzvaný tým Gippeumjo neboli oddíl potěšení. Jeho členkami jsou přitom nezletilé, jelikož diktátorovým choutkám vyhovují neposkvrněné panny.

Mezi nimi jsou údajně dívky, kterým je teprve 13 let. Zda se k oddílu potěšení přidají, není samozřejmě na jejich rozhodnutí. Novodobými otrokyněmi se stávají z rozmaru a touhy diktátora. A jak se zdá, tak přísloví „Jaký otec, takový syn,“ má v rodině Kimů tradici.

Jedna z bývalých členek oddílu potěšení, která sloužila ještě Kim Čong-ilovi, promluvila o svém osudu pro magazín Marie Claire v roce 2010 poté, co se jí podařilo pláchnout z komunistické země do Jižní Koreje. Jako jedna z mála měla to štěstí.

Vypověděla, že když jí bylo 15 let, tak ji stráže odvedly ze třídy ve škole bez varování. Ani se jí nezeptaly, zda již měla sex s chlapcem. Sloužením Kim Čong-ilovi strávila celou dekádu. Otec současného diktátora si ji nikdy nezavolal na sex, ale ona je přesvědčená, že by se to stalo, kdyby zůstala déle.

Další zdroje podle Mirroru uvádějí, že muži z vysokých postů se účastnili orgií, při nichž si oholili hlavy, zatímco ženy si oholily ohanbí. Vypadá to, že za komunistickou oponou dochází k sexuálnímu teroru. A ten teď převzal do svých spárů Kim Čong-un. Že je ženatý, mu samozřejmě nevadí.

..krakonos500 ( 29. dubna 2016 23:01 )

Tihle soudruzi jsou všichni ze stejného těsta.

rada42 ( 29. dubna 2016 19:56 )

Teď je jasné , proč mají všichni stejné ksichty...vopíchává to tam jeden kolík...

anka ( 29. dubna 2016 17:44 )

jak kdo a jak kde...ja mam taky sve informace z nezavislych zdroju....

6010 ( 29. dubna 2016 17:01 )

Já si myslím, že ty jeho žiačky hladem netrpí, ale ti ostatní určitě.

6010 ( 29. dubna 2016 16:59 )

To je kretén.Jaké má asi IQ?

Zobrazit celou diskusi