Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jako děcko v cukrárně! Diktátor Kim Čong-un se rozplýval blahem u sladkostí

Autor: shp - 
15. listopadu 2015
06:59

Je to muž, který nechává popravovat nepřátele režimu jako na běžícím pásu. Zároveň je to člověk, který má snad jako jediný v Severní Koreji nadváhu a pupek jako vanu. Kim Čong-un prostě nezapře, že mu chutná. A v továrně na výrobu cukrovinek se cítil jako Karlík v továrně na čokoládu.

Kim jako odborník na vše zavítal do pchjongjangské továrny na výrobu cukrovinek pro děti. A i když má dětství už diktátor za sebou, vypadal, že je radostí bez sebe.

Ze všech těch cukrovinek kolem sebe se radoval a tetelil jako malý prcek. Až se z toho orosil a musel umístit své komunistické pozadí na židli, kterou mu připravili soudruhové.

Poté ze všech sil vstal a obešel celou továrnu, aby prohlásil, že je vše v pořádku. Dostal odhadem 10 kg bonbonů, a protože byl v dobrém rozmaru, nikoho nepopravil.

achillea ( 15. listopadu 2015 19:27 )

Ovšem je šílené, že má tohle přerostlé děcko v rukou takovou moc!!!

realistaii ( 15. listopadu 2015 19:16 )

škoda ,že nejste souzeni vy kapitalisti masoví vrahové stamilionů lidí jen ve válkách které jste rozpoutali a masová vrahové hladem a chudobou kterou váš fašistický režim vyvolal po celém světě

akko ( 15. listopadu 2015 16:53 )

No jak ten je odpornej...Jak je mozne,ze ho jeste "neodlklidili"...Vrah XXXL...

sores ( 15. listopadu 2015 16:53 )

 To pr.ase od.pornýýýýý vypadá jak nedorostlé díte. Nemůže být normální když nechává zabíjet své nejbližší příbuzenstvo a jiné pro blbosti!Nechápu že už ho někdo dávno neoddělal!

vosavopruz ( 15. listopadu 2015 16:34 )

prej má rád banánky v čokoládě

Zobrazit celou diskusi