Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

ISIS popravil 250 žen: Nechtěly být sexuálními otrokyněmi!

Autor: lm - 
21. dubna 2016
12:43

Islámský stát nechal popravit na 250 žen v iráckém Mosulu, které se odmítly stát sexuálními otrokyněmi džihádistů. Fanatici v některých případech zmasakrovali i jejich rodiny.

Irácký Mosul je pod nadvládou džihádistů od poloviny roku 2014. Ti, kteří nestihli před islamisty utéct, se stali vězni a v případě pokusu o útěk jim a jejich rodinám hrozí krutá smrt.

Jednou z nejohroženějších skupin v městě jsou ženy. Ty musí chodit úplně zahalené a v doprovodu muže. Znásilnění jsou v Mosulu na denním pořádku.

Podle Kurdů Islámský stát nechal popravit na 250 žen, které „odmítly přijmout praxi sexuálního džihádu“. Popraveny byly tedy všechny ženy, které odmítly dočasný svazek se sexuchtivými bojovníky. Někdy islamisté za trest zmasakrovali i jejich rodiny. Děsivé svědectví zveřejnila Kurdská demokratická strana Iráku.

Na irácký Mosul se chystá letos v červnu velká ofenzíva. Město se pokusí dobýt iráčtí Kurdové za podpory amerického letectva. Podle Kurdů se ve městě nachází přes 10 tisíc bojovníků ISIS. Zůstalo zde asi 700 tisíc civilistů.

ornellatlustoprdka ( 21. dubna 2016 17:33 )

A taková zvířata náš spojenec v NATO Turecko podporuje...

pepen ( 21. dubna 2016 17:07 )

Merkelovou bych poslal přímo k nim,aby jim ona dělala sexuální otrokyni!!!Aby to poznala na vlastní kůži!!!Ono se to ukáže do roka a do dne-oni se usadí,vše si připraví a pak udeří!!!Jsou do zdegenerované palice-oni normálně nesmýšlí, jako mi tady v Evropě!!!Pak začne masakr!!!Oni mají za úkol zlikvidovat Evropu-politici nepřemýšlí normálně-pak už bude pozdě!!!!

1pepan ( 21. dubna 2016 15:20 )

Vyhodit je do jednoho zpět, ať jdou chránit své rodiny, bojovat za svou zem a hlídat své hranice. Bestie zbabělé, pryč s nimi.

fjdksla ( 21. dubna 2016 14:30 )

Dáme jim to nejchutnější, co typická česká kuchyně nabízí- vepřo knedlo zelo a vychlazené pivko, zabijačkové pochoutky, škvarky, řízek se salátem, slivovičku. Pro vážené hosty jen to nejlepší!

prycsvladou ( 21. dubna 2016 13:32 )

souhlasim,manželé by měli své manželky chránit resp.otcové své dcery.je to národ zbabělců,radši utečou do německa než aby se jim postavili.

Zobrazit celou diskusi